Манчестър Сити изхвърли Юнайтед от ФА Къп

Отборът на Манчестър Сити се класира на исторически финал за ФА Къп, след като победи с 1:0 Манчестър Юнайтед в мач от полуфиналите на турнира, игран на стадион "Уембли".

Обратно в новината

Коментари - Манчестър Сити изхвърли Юнайтед от ФА Къп | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги съм харесвал Бербатов и съм гоподкрепял за това че играе в най-голямото първенство на света. Но това не трябва да ни спира да имаме някои претенции към играта му. Какво имам предвид - "ПОДТИЧКВАНЕТО" . Докато всеки един друг играч от Юнайтед се ХВЪРЛЯ към взелияу топката противников играч и вратар - Бербатов ПОДТИЧКВА към тях. Борбата му за топката е под всякаква критика. Причината не я знам, но ако продължва така престоят му в МЮ ще е неприятен - за него като за играч и за нас като българи.

Да, непростим беше вторият пропуск, да, Берба игра слабо, но да - Юнайтед е доста посредствен. Не видях и следа от показаното в предишния мач и от Карик и от Нани, и от Валенсия и от Парк. Ван дер Саар получи втори гол през краката напоследък, което показва, че класата му се е променила. Скоулс не искам да го коментирам, толкова е кух, че няма накъде повече. Според мен за годините в Юнайтед той е причинил почти толкова вреда, колкото и позитиви е донесъл. За Сър-а мога само да кажа: "Който сее ветрове, жъне бури!" Не работи с машини, а с хора и трябва човещина. Ще остане Шишарко и след година-две ще е накрая на развитирто си, защото всички ще знаят как да го спрат - ще го подпрат малко по-якичко и е дотам. Надявам се Берба да не е там, за да се оправдават пак с него

Ти чичо стига си оправдавал Фибата, ами кажи с Реал и Мистър Моу как са нещата? Нещо и там не ви върза снощи, а?

човека много хубаво го е написал.

И аз съм разочарован от пропуските, но смятам, че това получаваш, когато за благодарност и стимулация оставяш голмайстор в топ форма резерва в поредица от мачове - просто формата и мотивацията му изчезват. Защото се случва неоправдано и футболистът го приема, като критика, без да осъзнава реална причина. След като развиваше Шишарко така добре, да го беше пуснал и днес, пък да видим. Да ама не - пуска Берба, който очевидно не е вече във формата, на която бяхме свидетели доскоро и то сам срещу доста коравите защитници на Сити. Ходът е поредният страхлив, но за съжаление уплътнението на полузащитата не даде никакъв резултат - никакво владеене на топката от страна на Юнайтед.

Типично по български само за един мач сме готови да го разпънем, а след следващия да викаме "Осанна!". В края на краищата, всеки си има своите силни и слаби мачове. Не е играл само Бербатов слабо, целият отбор бе слаб и обратното. Нормално е като не играеш редовно да губиш форма. Мисля, че точна това цели съра, за да се пазари с него за заплатата. Колко време трябваше на Руни да влезе във форма? Хайде стига сме правели драми от един мач. Това е футбола - веднъж печелиш, друг път губиш. Нали заради това го гледаме. Трябва да се радваме, че БЪЛГАРИН е записал името си в историята на един от великите английски клубове, както и в историята на английския футбол с някои от постиженията, които малко англичани са постигнали. Просто прочетете коментарите срещу Бербатов и ще разберете защо се отказа от това недоразумение наречено нац. отбор. Не може вечно ти да си виновен за цялата некадърност на другите около теб.

Само така Берба! Като не те пуска да играеш Старата Шотландска Уиски Помпа, ти му го връщай с фрапантни пропуски! Да им се не види на требъла, и на чудото! Всъщност не знам що си мислят МЮ, че могат да вземат ШЛ, но хайде простено им е да си помечтаят малко!!!!

Пада му се на оня сър пър, не може все да псува футболистите и да очаква чудеса от тях. Значи като побеждават той има заслуги, а като падат те сами са виновни. Къде е оня прехваления дето "имал голям напредък в последните месеци"?

БРАВО БЕРБО, ВЪРНА СИ ГО НА СЪРА!!!

цирк буш......................каде са онези от геи парада

Нищо не се пише за играта на Нани, за Парк в по-голямата част от мача, за Валенсия. За това защо Скоулс бе предпочетен за този мач, за да остане нападението изолирано и без топки ли? Знае се, че нито рууни е панацеята, а се и видя, че и Чичарито не е тази панацея за отбора.

БЕРБА, един такъв мач може да ти постави криле или да те закопае ! Ти изпусна твоя шанс ! Това можеше да бъде твоят ден - твоят мач, твоят сезон ! Добър си в техниката, играеш интелигентно , но не си ЛИДЕР,не те сравнявам с никой, а и не трябва ! Ти НЯМАШ хъс , нямаш спортна злоба, нямаш амбиция, не се раздаваш на терена ! Това ти липсва да си голям ! Желая ти здраве и успех !

Не подкрепям решението на Бербатов да се откаже от националния отбор, не харесвам липсата в него на мъжество, кураж, решителност и борбеност. Винаги говорим за другите като за "коне, които изравят тревата"; "уиски помпи"; "мръсни, егоистични цигани" а за нас единствено колко сме талантливи, какви художници сме , които рисуват играта в най-красивите цветове и ни връщат към годините на романтизма и на нас не ни се налага да бягаме и да се потим, защото сме прекалено гениални да си губим времето с глупости. Не ме разбирайте погрешно - аз нито мразя, нито критикувам просто изразявам лична позиция. Пожелавам на г-н Бербатов да остане в Манчестър Юнайтед, защото може би той е основната причина да гледаме с удоволствие техните мачове. И малко в аванс но 99% сигурно - честит голмайстор. България победи Англия на тяхна земя.

Предполагаема причина за най-добрият сезон на г-н Бербатов е отказът да играе в националния отбор и да се съсредоточи единствено в играта си в Юнайтед. Искам да се обърна към "СЕ" Скъпи СЕ, когато непрекъснато критикуваш Руни, Сър Алекс, Нани и ги унижаваш и подценяваш техните постижения и качества припомни си каква следа ще оставиш ти в живота и колко хора при назоване на името ти ще настръхнат от радост. Искам да направя един паралел - непрекъснато ни връщаш към времето, когато Руни имаше лични проблеми и те станаха обществено достояние. Помисли ли, че това може да е резултат от напрежението, отговорността и очакванията към него. За да свържа паралела ще се върна към днешния мач - може би същите тези причини - напрежение, очаквания, отговорност попречиха на Бербатов да реши мача.

Добър вечер на всички. Истина има и в критиката и в похвалата. Българи сме, малко сме и затова трябва да се поддържаме. Каквото и да се случва с г-н Бербатов - той сбъдна мечтите си, предпази семейството си и себе си от скандали, съумя да избегне контузии, които да му попречат да играе. Всички знаете какво е "бумеранг". А сега помислите върху тази теза - "баланса в живота" - спомнете си как г-н Бербатов напусна Тотнъм и националния отбор. Нашият тим играе за честа и славата на родината и не може да има функционер от БФС или луд фен, които да те накарат да се откажеш заради тази кауза.

Този отбор ако спечели поне висшата лига,трябва да са много доволни!играчи като Бербатов не им трябват!

И Скоулс не им трябва, че си изкарва такива картони и Ван дер Саар, че му го мушнаха като на ученичка и онова лакомо циганче Нани. Бреейй то май половината отбор трябва да си иде. И май май Бербатов трябва да играе и като защитник и като център ама и да вкарва голове та да кажете, че е добър. Тцтцтц

вярно е , слаб мач, радвайте се роми турци и всякаква друга сган мразеща българина в манчестър

Бербатов има слаб мач а онова ,което се видя е ,че е крайно време САФ да си ходи!

тъпанарче е барби и бездарник..но тарикат но цял свят го вижда що за гьонсурат е на терена

Ти се научи да пишеш и после ръси мозък. И дано видиш разликата между теб и Бербатов. Къде е той и къде си ти....

Каръшки ден за Берба, грешка на Карик ,четалче за Ван дер Саар, картонче за Скоулс , Рио се сби ,а Съра не може да се гордее със себе си ( особено в контекста на последното си изявление ). Извода е , че Рууни не трябва да псува .

SH

ЗА МЪРТВИТЕ ИЛИ ДОБРО, ИЛИ НИЩО... ПОЧЕТЕТЕ С МЪЛЧАНИЕ, БЕЗВЪЗВРАТНО ПОГРЕБАНИТЕ ФУТБОЛНИ МЕРАЦИ НА БЕРБАТОВ !!!...

Гръмни се злобке

Наистина глупости,и как точно вратарят спаси втория пропуск на гениалният г-н Бербатов...то не беше и пропуск,а саботаж

Браво на Бербатов! Щели да го продават, нямали да го продават. Можели да му подадт, но можели и да не му подадат. Голмайстор - резерва. И аз да бях на негово място и аз нямаше да вкарам за наказание. Хитричък е Бербо и знае кога най-много боли. Иначе заплатата му си върви.

Бербо не беше във форма, но няма как да очакваме да е, при положение че сър Алекс много време го държа на пейката, съвсем нормално е.... определено късметът не беше на негова страна днес....

Много харесвам Бербатов, но трябва да призная, че си мисля, че повече няма да го видя на терена с фланелката на МачестърЮ. Просто един нападател в неговото положение НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ТАКАВА ИГРА.ДА, всики играха слабо, но той не може да си го позволи. Жалко наистина.

а на бас

Барбарон братле тези мръсници съотборниците ти как те изненадаха с подавания, а? Толкова изненадан беше, че сам срещу вратаря изпусна...

както бях казала скоро в един от блоговете,на бербатов не може да се разчита в голям мач. и днес статукворо се запази,два невероятни пропуска при които мачът тръгваше в различна посока. дано го продадат това лято.

Глупости на търкалета.Това че МЮ загуби не означава че Бербатов е виновен.Направи пропуски,но това беше в растояние на 15 сек,затова може да сме недоволни от ситуацията.Все пак затова са вратарите да спасяват бякои положения.Истината е една:Бербатов няма настроение за игра.Това е основната пречина.Само да не го плюваме.Карик направи детинска грешка.Това не му е за първи път да прави такава издънка.Общо отборът беше слаб в този мач.Преди 2 г.за същият турнир Бербо изпусна дузпа,Фердинад също изпусна дузпа,обаче цялата отговорност беше стоварена върху нашето момче.Изказването на САФ за слабата форма на Митко е истина.

Като за начало, научи какво е блог ... после ела да дискутираме за Бербатов ...

дуспата беше изпусната на финала за карлинг къп срещу евертън. явно не само на бербатов не му е мястото там,където е в момента...