ЦСКА отстрани Литекс и е на финал за Купата

ЦСКА се класира на финал за Купата на България, след като победи Литекс с 2:1 при завръщането си на стадион "Българска армия". "Червените" стигнаха до успеха след два куриозни и малко късметлийски гола, след като и двата състава си размениха по едно полувреме с повече положения и по-добра игра.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА отстрани Литекс и е на финал за Купата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По всичко личи , че панчерево пак ще се класират за Евротурнирите и пак ще ни посрамват пред света ! Последни, трагични и т.н. А дано поне не им дадат лиценз, да да не ни излагат тия Евродебили !

Съветвам всички привърженици на ФК Калъфка да продължават да си гризат копитата от яд и да не пилеят енергия в анализи на чужди успехи...

Какво каза?? Успехи???? Какви успехи, а? Де ги бе? Два пъти поред 48 от 48. Е, и това си е постижение...

ДО 1914- ЛИЧЕН ЛЕКАР Е БИЛА МАЙКА ТИ.БРАВО НА Ц С К А. УСПЕХ И НА ФИНАЛА.

В живота няма нищо случайно!!! Късмета е винаги на страната на по-силния!!! ФАКТ!!! А това в този мач беше ЦСКА!!!

касмет и случаиност не са ли едно и сьщо нещо,два гола-баламски ви дадоха шaнс да квиchите,да имаме гол вкаран при атака или статично,някои пьт госпот помага бездетна да роди.

Стига сте излъчвали порнография преди 24:00ч.!!!!! Крайно време е СЕМ да се намеси!

Докторе, не знам дали беше порно, обаче чудесно ме приспа след около 60-тата минута. Спокойно можеш да предписваш такива мачове вместо приспивателно.

ficho666

Момчетата и Милен Радуканов го заслужават, заслужават да вдигнат купата! А феновете го заслужават два пъти повече! Това е Армията

Двата най-добри Български отбора играха добре и по-добрият от тях спечели. Когато мачовете не се уреждат, мустакатият простак борат не плаща на съдиите и плешивеца от БФС не се е намесил - стават добри мачове. В останалите случаи сме свидетели как съдиите, БФС и борат бутат насила геренските балерини. Дано има повече мачове като този - време е да се отървем от синята простащина по терените и да започнат отборите ни да играят качествен футбол !

Ти имаш ли личен лекар?

Имал е!!! Но след първото му посещение при него си е скъсал дипломата и се е отказал от докторската професия.

Ако плешивецът от БФС си беше изпълнил задълженията и наредбите на БФС, сега щяхте да сте в четвърта дивизия. Бъди благодарен, че мизерното ви отборче още го има и то благодарение на милостта на отбори като Левски. Това, че нямате привърженици и лоби в БФС си е ваш проблем и говори само какви мизерници сте и колко е мразен ЦСКА в България .

това ли ти е критерия? да имаш лоби в БФС...колкото до феновете, имаше преброяване по Ринг тв ако си спомням добре, ти спомняш ли си? в злобата си ставате плачевно смешни, що не пратите и Литекс в четвърта дивизия, тогава никой няма да ви пречи....абе що направо не си направите отделно първенство с един участник - ЛЕВСКИ