Реал победи Барса и триумфира с Купата на Краля

Реал Мадрид спечели Купата на Краля след 18-годишна пауза. На финала "Белия балет" се наложи с 1:0 над вечния си съперник Барселона. Гола за Реал вкара Кристиано Роналдо в 103-ата минута. В редовното време двубоят завърши при нулево реми.

Обратно в новината

Коментари - Реал победи Барса и триумфира с Купата на Краля | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хеи "барселонците"! тез ваще селяни щяха да вземат купата от испанчетата доколкото помня,така ли беше? аз като ви казвам че моринио купи не дава току така вие виехте като всовици за...... ха да ви е честита купата сега. м/у другото с чужди съдии в шампионската лига може да очаквата още "радости" от специалния...

Аз също съм за Барса, обаче едно нещо ми направи впечатление няколко пъти: Роналдо получава топката в предни позиции или тръгва сам и с топката успява да надбяга защитниците на Барса, които тръгват пред него ... нямаше защитник на Барса, който да настигне Роналдо в спринт с топката. Като го гледах това си мислех - жалко за Барса и колкото да е егоист и т.н. Роналдо си заслужаваше да вкара гол - просто е класа над тези, които го пазят. Същото важи и за Меси - по 3-ма защитници ги минава, но не толкова на скорост колкото с техника ... има и късмет във футбола, но има още 2 мача и Барса могат да покажат тяхната сила. Жалко за загубата, но Реал не играха по-зле - по-различно да, но по-зле не - имаха късмет, както и Барса можеха да имат ...

Не разбирам какво ги величаете тези балерини от реал. Това беше подобие на мач, с един отбор опитващ се да прави футбол, а другия защитаващ се. Т. нар. специален, трябва да му викат хитрия, щото този път игра с 11 защитници и с контри успя да вкара. Не съм фен на нито един от двата отбора.

peva4ka

shit!!!

Абе те Реал били по-силни даже и от панчеревото бе !

Някой още съмнява ли се, че футболът е мафия? Барса взимат шампионата, Реал купата и всичко е ОК...Става човек да ги гледа заради шоуто, но ако някой се впряга, значи е идиот...

Велик е Моуриньо, само той може да оправи национала ни.

Началото на края на Барселона! Кралете винаги са били най-велики, дори когато каталунците са били в подем. Поклон пред Специалния.

Хахаха, колко си зле брато, не е истина! Всичко е нагласено, ама вие феновете не можете да го затоплите...

Белия балет доказаха на целия свят, че са най-великият отбор на света.Те по беспорен начин натриха носовете на Барселона,които се мислеха за най-великите на футболния терен. Браво на "Реал" и Мауриньо!!!

какво ще кажеш за 8 те точки разлика и за 5:0

Бебратов е виновен!Ако играеше в Барса Реал щеше да сънува само победата през крив макарон.

Жозе Моуриньо за пореден път доказа, че е просто велик! Браво!

Изключително аматъорска рецензия на мача:( Дани Алвес прецака Барселона, гола от "засада" не беше от засада!

Барса бяха по-добри не заслужаваха да паднат !

Реал, просто бжяха невероятни, те просто биха Барса тактически, а ако бяха и реализирали другите почти стопрецонтови чисти голови положения които създадоха, резултатът въпреки постоянния натиск на каталунците, би бил поне два, три на нула, с една дума заслужиха победата, свалям шапка на Моуриньо, велик треньор във велик отбор, БРАВО!

дрънци!

SH

Real Madrid is the best Club in the World! Real Madrid Galacticos!!!...