Юнайтед се доближи до финала на ШЛ (видео)

Манчестър Юнайтед надигра по категоричен начин Шалке 04 в първия полуфинален мач от Шампионската лига. "Червените дяволи" победиха само с 2:0 при гостуването си на "Велтинс Арена", а можеха да постигнат доста по-внушителна победа.

Обратно в новината

Коментари - Юнайтед се доближи до финала на ШЛ (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я гледаи как хубаво играел отбора без бербатов!? особено когато липсата му на терена взе да става константа.

Приятели и почитатели на Бербатов, Реваншът дотолкова се обезмисли, че има шансове да видим още веднъж нашия в игра този сезон. Да им покаже как се вкарват голове, че ми писва от пропуски на други нападатели, които пропуски обаче се пропускат от великия мениджър

ти да не си мислиш че тои ще вкара гол във вторият мач? от три години не е вкарвало момчето в шампионска лига. а и за кво да го пускат да играе вйобще,я виж кво хубаво си играе отбора без него...

Да не говорим за това, че в средата са малко слабички дяволчетата, а Фабио и Евра издишат на моменти. Как ли ще надбягат последните двама Роналдо например??

...май искаше да кажеш Вия? Или Меси? Трудно, баце, много трудно ще ги надбягат, то само с бягане не става!

Наистина Шалке излязоха като овце на заколение. По-неравностоен полуфинал не бях гледал от години. Не мога да си обясня, как отвяха Интер, а вчера играха като треторазряден отбор. Ако Юнайтед си въобразяват, че с подобна игра ще изкласят срещу испанците или че ще имат толкова положения, които недъгаво да пропускат, много се лъжат.

...си в час с играта на МЮ--имам предвид всичките им мачове за ПШ,ФА купа и ШЛ,ще разбереш, че никой нищо не си въобразява. Още повече че предстои реванш. Финалът, ако Ман Юнайтед е финалист, ще бъде съвсем различен. И понеже от предните постове усещам, че няма фенове на МЮ заради Митко, искам да споделя, че не така се подкрепя един отбор. Бербатов беше още в БГ, когато станах фен на английския отбор. Радвам се на успехите на нашето момче, но той ще завърши кариерата си и какво--ставам фен на Лийдс. Привързаност към даден тим е завинаги, а не че там играе братчеда.

Толкова пропуски,колкото направиха Рууни и Ернандес не се събират за трите му години игра в клуба на Бербатов.МЮ играха и едвам вкараха 2 гола на отбор със свалени предварително гащи.Хем Рууни с к....та това го беше тренирал миналата година.

Не ги виждам Юнайтед срещу Барса и Реал. Чичарито изтърва 5-6 голови положения. Гигс 3 , парка, Валенися и Фабио също. И това при една много рехава защита. Питам се какъв лищеше да бъде резултатът с Бербо?

Според мен Бербатов нямаше да стои добре в този мач - сравнително по-бавен и неповратлив е и защитниците на Шалке щяха да го пазят по-читаво.

Шалке бяха направо трагични в отбрана...Това беше много, много слаб техен мач, и за съжаление не се получи никаква борба и интрига....Казвам за съжаление най-вече, защото нашето момче не игра, и съответно моите симпатии бяха на страната на немците. Заради неостаряващият футболен мениджър и неадекватното му поведение взехме да подкрепяме немските отбори.....

Неадекватна е бабината ти трънкина, Манчестър смачкаха немците, ти пак си знаеш твоето и си плювкаш по Сър-а. Виж, че целият му състав беше изграден за игра по земята с бързи футболисти и в крайна сметка това решение се оказа вярно - дългите и тромави защитници на Шалке се чудеха накъде да се обърнат и как да не пускат ингилизите (образно казано) да ги заобикалят отвсякъде и както си искат... За мен чудесен избор на състав на Сър-а, чийто принос за категоричното надиграване е очевиден. Жалко, че Гигс нямаше ден, можеше и хеттрик да бутне :)

да се разследват предишните два мача на шалке. това вече е безобразие.

не помня толкова уплашен полуфиналист да е играл някога. хехехе . добра тренировчица преди неделното дерби....