Гришо спаси два мачбола и отвя Багдатис

Григор Димитров демонстрира шампионски характер и постигна една от най-значимите и най-сладки победи в своята кариера, отстранявайки 25-ия в света Маркос Багдатис в трисетов мач от втори кръг на турнира "БМВ Оупън" в Мюнхен.

Обратно в новината

Коментари - Гришо спаси два мачбола и отвя Багдатис | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления Гришо и още много успехи!

Наистина ще стане тенисист от световна класа, стиго да не го провалят жените и парите.

БРАВО ГРИШКА! ПОКАЖИ КАКЪВ ИНАТ Е БЪЛГАРИЯ И НИКОЙ НЕ ЩЕ МОЖЕ ДА Я ПОБЕДИ!

Не разбирам много и не се интересувам от тенис, но следя с голям интерес мачовете на Гр.Димитров. Пожелавам му винаги да побеждава! Така както играе ми се струва,че скоро ще го видим сред първите трима. Още веднъж - успех на Гр. Димитров - дано да стане 1!!!

Браво, Гриша! Още една крачица към върха.Аз лично смятах че ще постигнеш успехи по-рано...Може би, времето ти идва вече! Успех!

Браво Браво

Браво Гриша, знай че всяка цел се постига с много труд дори и да имаш талант! Възхищавам се на Рафа, защото макар и първи в АТР, той непрекъснато работи за подобрения на елементите в играта си! Следвай пътя на големите! Аз съм уверена, че много скоро ще вземеш трофей! Стискам палци за малките големи БЪЛГАРИ! Сполука!!!

браво гришо

браво!беше силен мач!успех в петак! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГРИШО, ГРИШОР ГРИШО!

Браво на Григор. Бъди жив и здрав и гледай само напред. Има много хора, които ти стискат палци и се радват на всичко което правиш.

Браво на Гриша! Знай, че много твой почитатели следят твойте изяви и се радваме когато печелиш и страдаме заедно с теб когото губиш Пожелаваме ти много успехи !