Супер Меси разплака ”Сантяго Бернабеу” (видео)

С два гола на Лионел Меси Барселона победи с 2:0 Реал Мадрид в първия мач между двата отбора от 1/2-финалите на Шампионската лига. С успеха каталунците са много близо до финала на "Уембли" като се има предвид, че ответната среща на 3 май е на "Камп Ноу".

Обратно в новината

Коментари - Супер Меси разплака ”Сантяго Бернабеу” (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за какво изгониха Ван перси-разкарване на топката-правилно, а Меси не я ли разкара/къде беше картона/.най-големите СИМУЛАНТИ.Най-съдийските отбори на финала.70% владеене на топката-от които 40% пасове с вратаря и 30% ГОЛЯМО ЛЕЖАНЕ И ПРЕВИВАНЕ.Уникални са "барса".Барса беше със Стойчков, Ромарио и др-тези са лекета

Готин картон сега гледах няколко повторения. Пепе дори не докосна Алвеш вярно е че играта беше опсана с бутоните напредно но не беше срещу опорния крак на Алвеш което изключва контузии. Чудя се дали Алвеш ще бъде наказан за тази явна симулация. Ако Реал игра грубо то Барса игра симулативно.

Добре де , едно не разбирам , защо феновете на реал реват толкова за този картон ? Гледах повторението на фаула поне 10 пъти , спирах на пауза пак толкова . Вижда се съвсем ясно къде удрят бутоните на Пепе . Но да приемем , че не се виждаше , примерно ако ъгълът на камерата беше друг , тогава "на помощ" идва промяната на движението Алвеш в следствие на удара . Ако нямаше удар в крака му , нямаше как по такъв начин той да смени въртенето около оста си в обратна посока . Не знам , каква е тази сляпа запалянковщина .

Жозе Моуриньо налага груб и непривликателен футбол

ами симулират кво да правят. Tо да не би реалците да играеха futbol. Kараха както обикновено, само с гледане и ритане.

АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ОБЯСНИ ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЪМ ЗА БАРСЕЛОНА ЩЕ СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН, ИЛИ ЗА МАН . ЮНАЙТЕД. ПРЕДИ ТРЯБВАЩЕ ДА СЪМ ЗА ЛЕВЕРКУЗЕН, ТОТНЪМ. А АЗ ИСКАМ ДА СЪМ ОТ ПИРИН, МАРИЦА ПД.

Алвеш ще го номинират за Оскар 2012....катогория "Симулант"

Без коментар... link Даже не го е докоснал ..... Нещастен Дани Алвеш...най-големия симулант....

Гледайте това и кажете дали Моуриньо има право да се оплаква от съдии. Много къса памет имат всички! link

Барса бе по-добрият отбор във всяко отношение - и владение на топката, и удари към вратата, и опасни ситуации и всичко, за което се сетите - логично е да победят. Червеният картон си беше правилен, а моуриньо трябва да научи футболистите си освен на защита и на нападение, ако иска да побеждава ! Не може само 20 % от времето да притежаваш топката и да хленчиш, че съдията е виновен - Барса играе, реал гледа - това беше снощи мача ! Финал Ман Ютд и Барса ще бъде уникален ако се случи ! А футболът на моуриньо е защитен, груб, безинтересен и страхлив - кой обича подобна игра ?

Няма толкова артистично симулиране на фалове както Барселона го правят!Баси симулантите!като могат да играят да играят,какво хитреят и симулират,сменят съдии и т.н. А съдията само чакаше някой да го докоснат и свиреше!Ако не е Меси,Барса загива!

и адебаиор каза същото в интервюто си след мача по скаи. "за какъв феърплеи говорим когато футболистите на барселона след всяко побутване се тръшкат на терена и хленчат като момиченца. никъде другаде не бях виждал подобно нещо...." бяха част от думите му.

Хаха точно Адебайор да го каже - на него вчера му беше дебюта в бокса (за справка виж как си получи жълтия картон). Аз не взимам страна тука в спора, но Адебайор да го казва това е смешно :)))

Мауриньо е убиец на хубавия футбол :(. Не е далеч времето когато ще гледаме само футбол като снощи - два отбора стоят и си подават топката пред наказателното поле и се дебнат някой да сбърка. Това е школата 'Мауриньо' и нищо добро не го чака футбола с нея!

Меси победи Реал.Звучи познато.Бербатов победи Ливерпул!Бербатов победи Блекбърн!Бербатов победи Болтън. Победи футбола на Меси и Бербатов а не на Роналдо и сър Ферги-по силно уиски да пие и да се учи от младите.Тоя закостенял косервативен тип тренер не иска да признае превъзходството на техничният футбол на латиноотборите,както на Испания,тъка и на Франция над този от Албиона.В старата и богата Англия има много пари за вземане затова и водещи футболисти ходят там да намажат от питата.Като гледам Меси мед ми капе на изгладнялата за зрелища душа.

Къде сравняваш Нашето Барби с Меси! Ахахаха, благодаря ти,че усмихна моят ден!

И моя.Митко ми е като син.Може да изглеждам като кон с капаци но не е тъка.Спортта това е моя живот.Нелепо,но преди 20 г .останах сериозен инвалид,след като бях спортул 35 г.преди това.За това браня Справедливостта със всички сили и средства.Сега Бербатов е събирателен израз за потъпканият незаслужено спортист.Естествено ,че подсилвам неща,но тъла е по-добре отколкото да се оставиме дългокраки п.....и да се базикат със нашето достойнство.

Ей, тука само балерини са се събрали да си поплачат малко, да се пооплачат. Виждам у вас само едно - злобата на победените.

Няма да забравя КАК БАРСА ПОБЕДИ АРСЕНАЛ - ИЗГОНИХА ЧОВЕК ЗА РАЗКАРВАНЕ НА ТОПКАТА!!! Кога за последно се е случвало такова нещо!!! Няма по-нагъл и отвратителен отбор от БАРСЕЛОНА! Всички съдии свирят за тях...

Стига си играхте с думите бе пикльовци озлобени. Ван Перси бе изгонен не заради разкарване, а защото това му беше втори жълт картон! Ако не си чувал два жълти картона правят червен. Никой не го е изгонил директно за разкарване на топката! Стига сте представяли фактите така, като изнася на фенските душици!

Гледахте ли мача през есента когато Реал реши да се надиграва с Барса и загуби с 5:0.Мориньо смени тактиката с груб футбол и напред каквото стане,така спечели купата на Краля.Сега приложи сьщата тактика но несе получи и загуби с 2:0.Накрая се оказа че друг му е виновен.Заслужено бе изгонен от скамиейката.

Ако журналистите тук не са учили БЪЛГАРСКИ език, назначете някой редактор да проверява правописа: С успеха каталунците са много близо до финала на "Уембли" като се има и на предвид, че ответната среща на 3 май е на "Камп Ноу". Гостите не се отказаха да търсят още един гол като се имаше на предвид, че са и с човек повече. правилното е "предвид", не "на предвид", не "в предвид", не "и на предвид" или други подобни комбинации.

БАРСА СА ЛИГЛЬОВЦИТЕ НА ЕВРОПА.ДОБРЕ ИГРАЯТ,НО ПРОФЕСИОНАЛНО СИМУЛИРАТ,СЪДИЯТА Е ПОД НАТИСК.СЪДИИТЕ ГИ ПОДПИРАТ.ФАКТ!!!

Точно така...Симуланти....атакуват и въздействат на съдията през целият мач....няма такива лекета.....че си я подават подават, но то като никой не смее да им посегне... а им посегна някой се премятат като заклани, правят салто мортале с два винта и три търкаляния и реват като умрели...а после като изкарат картон ня някой от противниците си продължават все едно че нищо не е било....

Кога ще се научат журналисти на българска граматика?! Няма дума "измежду" и вариант като "на предвид"! Ако не сте учили в 5-6 клас поне си купете по един правописен речник.

Постоянните провокации на Ди Мария доведоха до изнервянето на играта и бе въпрос на време изгонването на Пепе , Марсело или Серхио Рамос ! Дори "артиста "Роналдо не можа да се самоспъне и падне ефектно ! Само болките в кръста им останаха на горките от финтовете на Меси и Вия .....

Барселона победи в мача, но вярвам загуби много от феновете си по света. Приомите на театрални падания, хленчене и струпване около съдията са характерни за едно друго първенство и никога не бих очаквал подобно нещо. Но явно Пеп твърде много е искал да спечели мача...

Почна да става традиция Барса да получава по едно рамо от рефера. Докато бяха 11 на 11 си личеше че тактически Реал взима превес. И точно когато зачестиха атаките към вратата на Барселона се намесиха мъжете в жълто и мача беше решен. Иначе Моуриньо си е голям треньор няма какво да се лъжем. Само му липсва харизмата на Кени Дауглиш да надъхва духа на играчите си

Ти май си гледал друг мач.

продълявам да се възмущавам от това,че българските медии пишат стадиона на барселона като "камп ноу",а всъщост тоj се казва "ноу камп"!!! това е все едно да напишат "бернабеу сантяго" или "левски васил"

Отнема горе - долу толкова време да провериш, че стадионът се казва "Камп Ноу", колкото и да постваш тук неподготвен!

мн си тъп сашеееее

Когато струваш около половин милярд и играш слабо нормално е да си нервен даже злобен така че е нормално да получаваш и червени картони . Сигурно трябваше да счупят някой крак за да го изгонят а това че Меси ги направи смешни е очевадно но това не го признава португалския циганин на който винаги друга е причината за това че с " богоизбрания " отбор си правят вече гаргара отбори от средна величина . А това че Меси е гений е безкоментар!!!

Поредната аванта за наи грозния отбор.В първенството също не минава мач без аванта.Въпреки всичко превъзхождат Реал категорично.В момента сао наи добрия отбор в света.Казах грозен заради непрекъснатите симулации и провокации.Меси е гении!!!!

драги зрители,тече 90 минута на финала МЮ -БАРСА от ШЛ и резултата е 1:1 ,но съра прави смяна в 91 минута и влиза Берба и о чудо в последната 93 минута на мача гол за МЮ на Бербатов и всичко млъква ,Меси плаче ,Иниеста реве,Руни завижда на нашето момче а Ччичовото онемява.....

Жалко наистина за незаслужения червен картон, но реално погледнато Реал цяло първо полувреме играха като обречени!!! Все едно водят с 2-3! Не е нормално домакин така да играе! А Меси за пореден път доказа, че е най-добрият футболист за последните няколко десетилятия! Страхотен е! Още повече ми харесва, че е супер земно и скромно момче, не като онази кукона Роналдо! Само Барса

С грубости и глуха защита можеш да се противопоставиш до едно време на Барса. После започват да ти гонят играчите и плана увисва. Мориню се показа като пълен страхливец. Смешници галктикос начело с палячото с идиотска прическа Роналдо.

реал закономерно налапа ...

Дали ще видим Барса да завърши мач без противников играч да е изгонен. По-тъп мач беше само онзи миналата година когато изгониха един играч от Юнайтед и Байерн ги отстрани същата тъпотия стана и днес.

Добре че изгониха неправомерно играч от Реал че да вкарат гол Барселона

селски мач. и на тези испанчета що не им дават по един аулин преди мач? видно е че имат непоносимост дори и към наи-леката болка. то не беше лежане то не беше преструване. ако са така и на уембли ще се изпоразболеят всичките. в англия си е хладничко времето.

всички феное на Реал явно сте прихванали от Страхливия манията му да се оправдава със съдиите; вярно е..като се замисля съдиите наистина подпират Барса - подпряха ги преди седмица в мача от първенството като дадоха измислена дузпа за Реал, че да могат да изравнят; подпряха ги на полуфинала с/у Интер миналата година като им отмениха редовен гол и зачетоха гол на Милито от 100% засада...изобщо много ги подпират съдиите Барса..и във финала за Купата на краля пак ги подпряха..абе изобщо...какво да говорим, а това, че Страхливия излиза без нападател в мач полуфинал за КЕШ, това че футболистите на Реал играят супер грубо..било то защото си изпускат нервите или защото такива са инструкциите на Мърлиньо...айде стига...покажете малко достойнство...не харесвам Реал поради ред причини, но толков ажалки не съм ги виждал от много време..истината е , че Мърлиньо ще ги провали с изповдваняи от него сметкаджийски и дефанзивен антифутбол

Евала, добре казано!!!!

видя се че спецялня не е толкова спецялен...няма и как да е 70-з0% показва смазващото превужодство,и случаините контра атаки на реал....този защитен футбол и ако стане нещо в нападение или случаино някоя грешка..меси им развинти главите мина през цялата защита...а отностно цервеня картон,судята беше на 5 метра така че не се опитваите да кажете на бялото черно ...аиде па пак ще ви видим в барца какво ще покажете сигурно пак ще се защитавате ...ама много хубаво го свалиха този спецялен на земята,велик трениор но нищо и никаква личност които не заслуява каквото и да било уважение, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Барса завинаги.Мадрид и срещу Барса да бягат пак няма да ги стигнат с тази схема и тактика на игра.

барца е отбора които се стерми да играе футбол те заслуяват да продалят напред реал да ходят да почиват и да се готвят за догодина!само барцелона вива вива барцелона! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ficho666

Фен съм на Барса от 6 годишен. Но беше тъпо изгонването на Пепе! Срещу 11 на Реал резултата щеше да е друг. Жозе пак им е показа, че само той може да се противопостави на този велик Барса. Жалко наистина!

Вярно е, изгонването на Пепе беше пресилено! Но и да рушиш играта 90 мин, за да се докопаш до изгоден резултат е прекалено! Мауриньо изповядва ефективен, но изключително грозен и непривлекателен футбол! Мисля си, че вчера Пеп успя да отвърне по подобаващ начин на тактическите игрички на надутия португалец...Накрая владеенето на топката стигна 71:29% за Барса - какво да коментираме повече на кой му се играе.....

Е така е да,като си я подават само в защита,ще ги направят 79%.Айде бегай да си лягаш г-н Смешников,че си задръстил вече форума с твоита смръдня.И да не забравиш да си измиеш краката преди лягане,МИЗЕРНИК

Днес бяхме свидетели на разлика в класите! За Меси просто нямам думи, въпреки че това не беше един от най-силните му мачове. Крайно време е т.н. "специалния" да разбере, че с тази игра Реал е обречен

Да голяма класа. Като играеш с 12 срещу 10. Егати жалката Барселона. Срещу Челси, срещу Арсенал, сега срещу Реал , накрая срещу Манчестър. Гледам повторението, човека ритна топката, а не играча. Срам и позор за Барса.

Най-големите симуланти, грозници и олигофрени..Това е Барса!!!

Важното е, че на финала на Уембли ще има два чорбарски отбора, което е мн. добре, направо супер! За поредна година!

Доста си тъп, бате! Изказването ти е с присъщата за Реал наглост! И за Левски също!

Ти може да си грозник и олигофрен, а Барса са най-добрите във футбола. Просто не са от тази планета !!

...каза замислено красивият, мъжествен и гениален български фен, докато загасяваше фаса на безбандеролната си евтина цигара в ръждясалия пепелник на масата...Отсреща, на дивана, похъркваше юнашки 130 килограмовата му жена, която спеше дълбоко, чужда на футболните трепети на своя надарен самец....

Ха-ха... Няма по-големи симуланти от Барса, Джуджета - нали са най-ниският отбор, добре че е Пике да им вдигне ръста малко... а Man Unt все бият в 98-та минута.... Ще ми е много любопитно да видя финала за Champ league!!!

На финала с Манчестър дали пак ще им ударят едно рамо? Срещу Арсенал изгониха Ван Перси че разкарал топката, сега щото Пепе влезнал остро...нищо, че не го пипна. Уроди долни, ама за Кралската купа го хапнаха, хем пак бяха с човек повече накрая.

А на теб няма ли кой да ти удари един тупаник и да ти намести мозъчните клетки? Отдавна трябваше футболът да се очисти от екземпляри като Пепе. Ако искаш да направим с теб едно мачле.. Ти се опитвай да играеш като Меси, а аз ще ти влизам като Пепе. Висок съм 190 см и съм 110 кг. Искаш ли?

Трябваше да изгонят и другия мангал за удар без топка. И каква им беше играта на реал?

прав си! много си прав! ако не бяха изгонили пепе,дали меси щеше да баде толкова велик? но то си има провидение.ще ги видим на финала> *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

баси и грозният мач.

никон не може да ги победи с 10 играчи

Е, и какво искаше да кажеш?

От четири мача между реал и барселона всеки мач гонят по един играч на реал. Това вече е много гадно