Фърдинанд нарече Барса симуланти

Ако се предположи, че след първите мачове от полуфиналите на Шампионската лига и победите с 2:0 като гост Манчестър Юнайтед и Барселона ще продължат напред, то може да се каже, че вече психовойната преди финала на "Уембли" на 28 май започна точно един месец предварително.

Обратно в новината

Коментари - Фърдинанд нарече Барса симуланти | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фердинад да гледс себе си.Още не е отговорил защо преди три години се скри и не даде проба за наркотици.8 месеца беше наказан от ФА.Ясно е че този футболист требва винаги да си мълчи.Изкара 8 месеца без игра,но не беше подведен под съдебна отговорност.

Нарисуван червен картон. Просто е - който го отрича е ясно, че не е гледал мача в трезво състояние. А Адебайор е късметлия, че не последва Пепе ... Ясно е, че всички които ги е яд на снощната победа на Барса ще имат още неприятни моменти на реванша и на финала!

Всичките фенове на Барцилона сте едни и същи, всичко ви е нарисувано на вас. То и миналата година имаше 4 нарисувани дузпи в ползва на Челси, ама тогава си мълчахте. И снощи мишките ви се търкаляха по терена след всеки поглед, ама и за тва си мълчите. Иначе сте много велики ...

Пепе е отвратителен грубиян на терена. Вижте в ютуб клипчета с неговите изпълнения. Той е слаб като футболист, за това залага на грубостта и беше наказан заслужено.Лично аз смятам,че червените картони за Реал трябваше да бъдат два, но защо се оплакват от рефера,като им спести този срам!!!

сигорно си гледал друг мач

Може да е грубиян по принцип, но в конкретния случай е спорно дали изобщо имаше нарушение. Падането беше толкова артистично, че съдията трябваше да покаже жълт картон на другия.

То и актьорските изпълнения на Алвеш, Педро и Бускетс са отвратителни, ама за тях картони няма. Гледай малко клипчета в Youtube как професионално се търкалят.

Тоя що не си гледа смотаното отборче , щото ще дойде и неговия ред на финала.Тогава ще го видим каква песен ще пее

...по-полека. Коментариите след мача финал.Дотогава си учи уроците и ако имаш нужда от помощ по математика, обади се. Ще изкараш тройката.

Смешни са много ясно. Незаслужаваха титлата на ШЛ през 2009г. Симуланти скапани. Изплашиха се от Реал!!!! Нямам думи.