Голов рецитал на Фалкао доближи Порто до финал

Португалският шампион Порто продължи с невероятното си представяне през този сезон, след като записа 13-а поредна победа във всички турнири, размазвайки с 5:1 като домакин гостуващия Виляреал в първи мач от полуфиналния сблъсък между двата тима от турнири Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - Голов рецитал на Фалкао доближи Порто до финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че Порто могат без проблем да победят Барса с поне 2 гола разлика

Хубаво е човек да мисли,но още по-добре е да знае,че отбор с бюджет до 100 млн.долара като Порто много трудно може да излезе победител срещу поне половин милиардния Барса! няма как! Особенно в поредица от мачове,каквато е тази с Реал!И да има успех в някой мач- това ще е сензация ,която трудно ще се повтори! от аршина на барса са МЮ,Челси! Италианците страдат ,щото им свиха бюджетите и нямат достъп до най-доброто! На тоя фон като се изцепи батков как левски ще прави фурор в европа - ...ми става гот!

4 или5:1 е резултата?! искате бял хлебец да кусате,а работата ви куцичка! да се не захласвате по сватбичката!?

ЦСКА наистина играха много добре срещу толкова голям отбор като Порто.

Да ЦСКА игра невероятно добре - ако Порто не ги беше спрял щяха да вземат Лига Европа и Континенталната и Световната клубна и Междупланетната и ..... - лош късмет!!! :))))))

Малоумници, този футболист от резервната скамейка ли е вкарал последните 2 гола !? 4:1 Фалкао (75) 5:1 Фалкао (90) Фалкао (72 Варела)

Евала на редакторите за заглавието!

ЦСКА се противопостави доста по-успешно на Порто.

Можеше така да се напише: "На Фалкао голов рецитал и Порто вече на финал"