Арсенал удари Юнайтед и върна интригата в Англия

Арсенал върна интригата в борбата за титлата на Англия. Тимът на Арсен Венгер записа изключително важна победа с 1:0 над Манчестър Юнайтед на стадион "Емиратс" в Лондон и по този начин се приближи на 6 точки до лидера.

Обратно в новината

Коментари - Арсенал удари Юнайтед и върна интригата в Англия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От както Бербатов не играе нещо много им се стопи преднината в лигата :) Той даде всичко от себе си качи ги на върха и сега са на път да паднат много лошо.

Съгласен съм с теб за грешката на САФ.Обикновено се сеща 62-та 63-та, но този път сбърка.При смяната ,защитата не можа да се прегрупира и остави празно пространство за Арсенал в наказателното поле.

за кво се заблождавате бе офци,сичко е свързано с хазарта знаете ли сега колко пари ще се разиграят в последните кръгове? нямате си и на представа,ако ману си водеше 10 точки нещата щяха да са съвсем различни.истината е в хазарта!!!

Изкукалото старче е най-успешния мениджър в Англия а може би и в света в момента отбора му е на първо място в Англия и почти сигурен на финал в ШЛ. Жалко че неможе да има неизкукали треньори като тези на Арсенал Ливърпул.

САФ нали има спортни коне. Човекът остарява и почва да бърка спортовете понякога - не му се сърдете... :)

Аз няма какво да кажа за мача-всичко,което си мисля е вече написано. Това,което искам да споделя е,че много се зарадвах на коментарите ви-от 25 до момента няма нито един негативен за Митко! Браво на вас,и продължавайте в същия дух,защото той го заслужава!

абе тои беше ли на мача ?

Срам.Срам.На съра ну го натаковаха.И със право.Арсенал беше по-силен от МЮ.Шест -пет в тая работа няма.Венгер победи тоя изкуфял старец САФ.Крайно време е да се смени собствеността в МЮ и неговият главен миниджър.На Чичерито тоя път му избяга късмета-топката не можа да го удару в n-тия ръб.Ръб,лойто преди двадена каза че Рууни е много по-добър от Меси и вкарвал повече.Набожен лъжец-Меси е със 51 гола тая годуна,Рууни със 12 гола.Нека на САф ГО;ЛОВЕТЕ ПРАВЯТ тия лицемерни петна Рууни и Чичерито.Сега САФ каза че съдята пак е виновен.Ка крива ракета Космоса и пречи.

Колега, абе ти нали се закани да не гледаш повече това жалко отборче с неостаряващ футболен мениджър? Явно днес не си си спазил обещанието и пак си седнал да се мъчиш пред плазмата (тя поне работи, нали?). Виж ся, не бяха толкова трагични, просто им липсваше малко свежест, което нормално с оглед на изиграния мач през седмицата за лигата...Арсенал бяха късметлии, това също не може да се отрече! Признавам си без бой, нищо че съм им фен. За всеки случай ще стане интересен мач с Челси, въпреки, че САФ показа в ШЛ, че знае как да се справи с това новобогаташко отборче....Айде ,до утре!

Трудно му е САФ и още по- трусно ще става ако държи голмайстора на първенството - Бербатов на скамейката. Саф ще изпусне не само титлата и ШЛ, ами ивъзможността да има голмайстор от МЮ. Причината за това е ясна. Трудно му е да преглътне, че глезеното англичанче Рууньо не възтановява форма."Браво" САФ за първи път в кариерата си проявяваш пристасие, а това вече не епрофесионално. "Не може когато играта върви да сменяш играчи" в частност Бербатов - стара спорна мъдрост.

По Славейков: "Чик-чирик, чик-чирик, дай ми малко ечемик! -А не искаш ли ритник!" Чикчирикито не става, ве, махайте го тоя, пуснете Бербата за титлата!

последните игри, когато Бербатов е държан "стратегически" на пейката, Юнайтед са трагични с "невероятните" си нападатели, които творят шоу да бягат като мухи без глави. Голямо зрелище е да се раздават така на терена. Да. За тяхно съжаление, някой все пак трябва да вкарва голове...

Чичарито и Рууни са като мухи без глави, тичат без никакъв смисъл, и от сега си ги представям тези двама идиота как ще ги разцъкват Барселона

Нищо де ... сега "специалистите" са щастливи, че на терена има истински коне. Малко футбола се поизгуби, ама нищо - важното е да има тичане!

CHELSEA -ШАМПИОН

От както Бербо е на скамейката, разликата почна много да се стопява...

В МЮ има двама големи егоисти-НАНИ И РУНИ,а мексиканчето днес си беше нула.

Подкрепям!

От тоя Чикирито днес топката отскачаше като от стена, а Руни тичаше безцелно из игрището като диво прасе Ще се радвам МЮ да загубят и от Челси, за да се приземят и да разберат, че без Бербатов са ГОЛА ВОДА. Все пак имаше шанс за изравняване ако Нани беше подал на Бербатов. Нани е добър играч но егоизма ще го провали

Ман няма да спечели нито една титла. Барса ще се размажат с 3-4 гола, а Челси с играта си през есента и с възраждането си сега наистина заслужават титлата в Англия

Тоя Чичарито , не знае къде се намира една топка не можа да спре, камоли да задържи или спечели първа топка, нищо хубаво не ги чака като Съра прецака Бербатов, той си мислеше че Чикирики ще го изпревари по голове и затова го пуска, хем вижда че в големите мачове просто го премачкват.

сагласен с патхетиц-митко не е за тим кадето глупака рунъ и егоиста циганин нани са наи-добрите и фаворизираните. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бербатов е виновен! Игра цели 15 минути, можеше да реши мача, но не го направи! Цели 15 минути са това! Изкукалия сърчо-старчоков може да е направил много, ама да вземе да си ходи... сега изпусна питомното, ще гони дивото - от акъла си. Щото като играеха Рууни и Бербатов напред - мачкаха. Вкарвака по 4-5 гола. Ама нали чикиджито е много добър... видя се какво става. Старчока да се маха. Не стига, че заради изкуфялата си кратуна провали сезона на Бербатов, ами провали и отбора...

гледам Mан Cити и си мисля че Mитко е само за тяx-с халф като Cилва...пак и едва ли ще му дадат по-малко пари...Mанчини е интелигентен човек...ако Mитко отиде при тяч,му ще се борят до година за 3 място...това черно дарво балотели за нищо не става...

Плачевна игра на МЮ. В Арсенал е истината! А Бербатов да се маха веднага, защото МЮ НЕ ГО заслужават!

Бербатов е виновен, да си знаете де :)

браву на манчу показаха как са играй и са мачка на ред сега да са готвят барцилоната..... рунито и чикирики смазаха противника и не оставиха свободна минутка на нечесни а халфовете на манчо просто скриха топката от арсинал.те такива блестящи халфове никой друг отбор у целия свят няма.а съра за пореден път май гледаше друг мач и до последно си мислеше че бият пък то ко стана....

Старецът е на път да загуби титлата. Грахчето и Рууни са голям тандем. Тичатбез да мислят. Никаква техника на спиране и водене на топката. МЮ са трагични, когато срешнат сериозен съперник. Нека продължава да държи Бербатов на пейката и да иска да побеждава. До тук е съра!

бахти кефа ,братлета..... ЦСКА гази,ПУУЛ мачка , нещастниците на изкуфелия сър са жалки.... супер уйкенд !!!! айде и Челсито да се направят най-после на мъже и да ги отнесат и .... празник !!!

Cаф е готов за пенсия-всички разбраxа че не моzе да направи свестен састав-ако и челси спечелят другата неделя и е готов за нафталина...

Изключително слаба игра на дяволите!!! Трагично! Арсенал ги превъзхождаха с класи и заслужаваха поне 3 гола да им вкарат! Поредната малоумщина на Фърги да пусне Берба в последните минути, а не като титуляр!!