Юнайтед разби Шалке и ще търси реванш от Барса

Манчестър Юнайтед победи Шалке с 4:1 в реванша от полуфиналите на Шампионската лига и така с общ резултат 6:1 се класира за финала където ще се изправи срещу Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Юнайтед разби Шалке и ще търси реванш от Барса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бербатов е с две асистенции на Андерсон!

Само не разбирам, наистина ли му се сърдят за нещо тия пичове - съотборниците на Митко или нещо са настроени срещу него. Видно е само от настроените по терена, че Валенсия, Андерсон и Нани изобщо не го отразяват, дори при голове не се радват с него, някак си стои отстрани. Като сложим и това, че никой не му подава, просто нямам думи...явно има някакъв проблем...ама и Андерсон е много нагъл и надут пуяк, при положение, че ти дават пас на чиста врата може ли да не поздрави нашето момче поне за паса....

Само добавка! При първият гол на Андерсън Бербатов гардира пред нахлуващия защитник вместо да се опита да нане се удар, иначе пак нямаше да има гол, ама...това е запалчнковщината.

Руни, Гигс и Чикирики 2:0 Бербатов, Нани и Андерсън 4:1 Правете си изводите. Бербатов показа, че егоизма не му е в стила ! За което евала ! Игра прекрасно !

Едните играят в Германия, а другите на ОЛД ТРАФОРД!!! Сам си прави сметката, Руни, Гигс и Чичи...създадоха домашният конфорт на Юнайтед за втория мач!

съра е голям тъпак.Тоя си прави експерименти с нашето момче,но ще видите какво ще се случи в "черната неделя" на Манафчестър.

направи ми впечатление, че андерсон не поздрави берба след втория си гол, както и почти никоъ от отбора. а все пак положението си беше доста чисто и нани например едва ли би подал. явно и състезателните коне на сър алекс вече са отписали митко.

Голям,много голям-и играч-и човек.

Куклата Барби отново взе участие в конкурс за манекени и се представи достоино!

Ама много си далеч и не коментирай!

само берба!

Когато Берба е на терена,головете валят,дори и той да не вкарва!Просто винаги има двама-трима на гърба му,което отваря пространства за другите кавали!И това го знае несъра и всички останали!!!

Абсолютно съм съгласен! Само чакай обаче до утре да видиш кво ше стане като се наспят хейтърите!

абсолютно прав.ако някой обърна внимание при гола на Валенсия двама защитници бяха до него, а Валенсия бе непокрит.При раса към Андерсон,когато Нойер изби пак същатата.Иначе нашия си игра в типично неговия стил, лежерно без напрягане, с много добър контрол върху топката и тотална изолация от съотборниците си(имам чувството, че и гора от защитници да има пред тях и нашия да е открит, пак няма да му подадат).

Много добре казано

Присъединявам се към твоето мнение. Който не вярва - да види първия гол на МЮ, двама влачеше след себе си Митко и те пазеха него.