Юнайтед докосва 19-ата титла след 2:1 над Челси

Манчестър Юнайтед победи Челси с 2:1 в голямото дерби на английския футбол, което на практика се явяваше като директен спор за титлата. Головете за "червените дяволи" вкараха Хавиер Ернандес и Неманя Видич преди почивката, а почетното попадение за лондончани бе дело на Франк Лампард.

Обратно в новината

Коментари - Юнайтед докосва 19-ата титла след 2:1 над Челси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина Чичарито много слаб, аз преброих 3 чисти пропуска, заедно с още толкова на РУУни! Понеже биха, ще ги пропуснат медиите, но дори и да бяха паднали, нямаше да ги нападат, както се случи с нашето момче...

дали бербатов щеше да я стигне тая топка в първата минута,как мислиш?

Това беше заучена комбинация.Набожният подлизурко пропусна 5 голови ситуации.Чисти голови ситуации.САФ обаче не каза-можеше да вакра още 5 гола.Не каза за руни-пропусна чисти 3 гола.Ако беше Бербатов щеше да го каже.Бербатов стана заложник на желаниието си да бъде в МЮ.Ако беше в Челси,те щяха да са шампиони,ако беше в Арсенал-те щяха да са шампиони и т н ..Колко са по слаби Рууни и Ернандес ,толкова по яко удря медийната машина на Братята Глейзер.

Имаме десетки спортисти-медалисти значими фигури донесли славата на България в Световни и Олимпийски първенства. Къде е Вашата подкрепа за тях? Въпреки мизерните условия, липсата на пари в повече федерации и подкрепа от държавата, ТЕ продължават да се борят и да защитават честта на родината. Ние не харесваме Бербатов, но не го мразим, защото имаме право да избираме своите идоли. Ние искаме да разберем дали г-н Бербатов напусна нашият тим за да се съсредоточи единствено върху кариерата си в Юнайтед и дали може няколко луди фена и функционера от БФС да го откажат. Куражът, мъжката чест и честта на родината бяха продадани. И моята теза за бумеранга каквото причини на националният тим и на Тотнъм /при заминаването си/ ще се върне с цялата си тежест върху него. Жив и здрав г-н Бербатов и много семейно щастие.

Нещо постът ти е объркан, но въпреки това ще кажа, че оправдавам Бербатов за решението му да се махне от националния - винаги беше виновен за неуспехите, виждаше какво скопено ръководство има БФС и взе правилното решение. Никого не е продал, защото има право да разполага със здравето (физическо и психическо) си както намери за добре. Като напусна направи възможно вземането на радикална мярка като привличане на чужд треньор и следователно коренна промяна в националния отбор. Може пък даже да се окаже, че е направил добре, като се е отказал.

jezoff

Каква злоба, колега? Това твоето си е направо ярост ;-) Защо въобще пишеш в тази тема? Ти не коментираш мача а просто си решил за пореден път да се възползваш за да похулиш Берба. Мога да кажа няколко неща - Първо, темата е футбол и Манчестър Юнайтед, затова фокусът е там, а не върху други спортове, които без съмнение са далеч по-успешни са България; Второ - Фактът, че се коментира най-много футбол, се определя от това, че вероятно повечето хора го считат за най-атрактивния спорт - sorry; Трето - Футболът е такъв бизнес в момента, че никакви патриотични тенезми не са актуални. Да не говорим, че патриотизмът не се гради около спорта и на чашка. Все пак хората са казали - Битието определя съзнанието! Така че много хляб има да ядем още... Четвърто - Бербатов е професионалист-наемник, аз също съм такъв, както и много способни българи. Пожелал е да не играе в националния тим по причина подобна на тази, която ни кара да НЕ работим в държавни институции - липса на професионализъм, бюрокрация и безхаберие (но това е друга тема). Много може да се говори още. По важното е, че ние като българи - фенове на футбола се дразним от отношението към наш сънародник - кой знае, може пък това да е началото... Честито на Юнайтед!

Честита победа на Манчестър Юнайтед. Когато се печели в една отборна игра това означава само едно - всеки е бил на поста си и всеки е играл максимално добре изпълнявайки тактическите схеми на треньорът. Не искам да развалям атмосферата тук, но бих желал да споделя и моето мнение. Така модерната за Вас дума "хейтър" мисля, че вчера и днес намери своето определение. Мнозина от Вас пожелаха силно загуба на Юнайтед, защото Бербатов нямаше да играе, мнозина от Вас нагрубиха и продължават да нагрубяват почти целият отбор заедно с един от най-успешните треньори в света. Пияници, мухи без глави, бикове дето само орат, Чичи..... Аз мога да се похваля, че съм бивш републикански шампион в непопулярен спорт но какви са Вашите спортни постижения за да плюете и унижавате такива спортисти? Вие сте тези, които сте "ХЕЙТЪРИ", за Вас спортът започва и завършва с Бербатов.

Не е точно така, за тях светът започва и свършва с това да плюнат върух някой, върху чийто малък пръст не могат да се качат, да избият някое и друго комплексче и вечерта да усучат главата на едноокия смок с чувството, че и други на света са смотани като тях. Само че Манчестър Юнайтед, Сър-ът и Бербатов покрай тях, са си велики, стават шампиони на Англия, изпускат купата заради индивидуална грешка на едно човече и достигат до финал за ШЛ с една камара контузии през сезона и без никакви покупки нито през лятната, нито през зимната пауза (ако не броим Чичарито, от когото не се очакваха такива чудеса, каквито той сътвори).

тОЯ е голям педал Чикирики , много зле

Освен гола Ернандес с нищо не се запомни, освен фрапиращите пропуски от 2 метра а Руни колко пропуска направи забравих им броя, нямат идейност само бягат като коне, за да се бие Барса трябва и акъл. Нашия да се маха от Манчо колкото може по-бързо, догодина са без ВДС и може спокойно да им напълни кошницата с фланелката на Тотнам например.

Жал ми е за нашия но след тази игра днес не виждам как щеше сда се впише отпред. На всички стана ясно че в англия се тачат бикове дето орат терена а не шахматисти които в кадър само размахват ръце и подреждат състава. Може би другия сезон публиката ще се пита абе имаше един бербатов, при нас ли беше играл?!

Много си прав

Ще станат европейски шампиони,ама през крив макарон.Барселона ще ги смачка на финала.Само с късмет не се играе футбол и днес се видя.Рунито и чикирито колко положения изтърваха не е истина а пък сърчето с неговота самоувереност сам ще ги провали

Така е само с късмет не става трябват и съдии.

Честито на Бербатов и на МЮ,но не и на АФ!Мръсникът се изгаври отново,като прати Берба да загрява два пъти!Не е голям!Големи са братята Глейзър,които са му купили два равностойни отбора и това ги прави велики!Толкова пропуски на Руни и Чик и не ги сменя!Ако беше Берба,щеше да му натрие носа , да го унижи и смени!Комплексара АФ!

прост си, проооооссссстттт....

Жалко, че Димитър Бербатов не влезе в игра, но поне според мен Хави Ернандес и Уейн Руни се справиха доста добре.!Браво и на Видич, че успя да вкара един от головете.Не мога да кажа нищо повече от: "Браво и напълно заслужена победа и грабване на трофея от Манчестър Юнайтед".

С най-красивата твърда резерва в отбора, красавеца на резервната скамейка Митко Бербатов, няма начин Манчестър Юнайтед да не побеждава! А той горкия така хубаво ръкопляска на всеки вкаран гол от неговите съотборници, толкова много се радва, че не е на терена за да го критикуват за слабата игра. Тарикат момче - зрител на милионна годишна заплата. Гледаш, ръкопляскаш и ти плащат милиони за това. Направо да му завиди човек.........

явно си забравил колко много голове някои от които решаващи вкара бербатов този сезон и кой носи манчестър на гърба си когато руни беше в дупка, няма такова завистливо и злобно племе като българското, дори англичаните които платиха 30 млн за него не го плюят толкова колкото бедните завистливи селяни по нашите земи които не са дали и стотинка. ако сте толкова нещастни че неговите неуспехи ви носят радост то тогава ДОБРЕ, радвайте се и храчете

Грешка,приятел. В класация "красавеца на резервната скамейка" безспорнен водач е Фернандо Торес ;) Нека му го признаем, 50 милиона струва все пак човекът. А Бербатов си има реална заслуга за очертаващата се титла на Манчестър Юнайтед.Изкара им мачовете с Ливърпул и Болтън, което са си 6 точки, колкото всъщност е преднината пред Челси, ако добавим победен гол за обрата срещу Блекпул, стават 9 и за равния с Евертън- това са 10 точки, които нямаше да ги има без Бербатов! Така, че каквото и да си говорим свършил им работа.

Васка, много си закъсял явно, братче! Да ти дам некой лев назаем? Даже може и да не ми го връщаш....

Не плачи за мене, Лондон.

митко го направиха шампион днес. скоро колегите му ще го направят и вторият българин - европеиски шампион.

Моля? Кой, кой направил шампион днес? Ако мислиш, че шампион се става от един мач и Бербатов няма никаква заслуга за титлата, значи си МНОГО зле.

валентинке, защо не кажеш на съпруга ти да ти скъси веригата, за де си стоиш в кухнята и да не лаеш много,а?