Бербо и Тевес поделиха голмайсторската корона

Димитър Бербатов и Карлос Тевес поделиха голмайсторския приз във Висшата лига, след като тимовете им постигнаха победи в последния кръг на първенството, но самите нападатели не успяха да се разпишат и останаха с по 20 попадения за сезона.

Обратно в новината

Коментари - Бербо и Тевес поделиха голмайсторската корона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обичам го това момче,но се предстваи направо слабо.Осем голови положения пропусна.Центъра нападеля се владее във всеки момент и не рита сватбарската.Имаше 3 положения сам срещу вратаря,но не успя с лошата техника на удара да вкара гол.Оуен имаше едно положение като Митко и реализира.Това е !Неконцентриран,расеян,Психиката му изневерява защото лесно се премирява със положението.Отбора игра за него.Отбора искаше да вкара 8 гола.Уви!Слабо представяне.Само желание не е достатъчно.Малко непукизъм и сериозни тренировки решават въпроса.Тренировки!До забрава.Ако беше Христо Стоичков про него Бербо щеше да вакара.Сам сред вълци и те го изядоха.

Честито Бербо! Съжалявам че не вкара поне едно от положенията в последния мач, но то се знаеше, че ще си пренавит! Няма оправдание за САФ обаче да те държи толкова време резерва, и особено на мача с Блекбърн, на които вкара пет гола през есента. Очевадно е, че коефициента ти на ефективност е много по-голям от Тевес, просто трябва да си във форма за МЮ и следващия сезон!

и понеже е глупак игра за отбора не за себе си! Възхищавам му се!!!!!!!!!!!

Без да е идеален, Бербатов е безспорен топ 10 във Висшата лига. Ако отборът играеше за него, а не за тъпото Руни, сега Бербатов можеше да е и с четиредесет гола. Честита шампионска титла и голмайсторска награда на Бербатов. А, в България много нещастник, много нещо, дето не може да им се помогне с нищо. Тяхната радост е да плюят, да серат и да мацат, де що свястно е останало покрай тях.

Руни бил тъп!! Ти си абсолютен галфон!

99% от българите се радват с Бербо само 1% подуенци-цигани злобеят, но такава е съдбата им - нямат школа, имат злоба

Бербатов просто не е във форма вече, а и прекалено силно желаеше да отбележи, радващото е че и Тевес сътвори пропуските на сезона и не можа да бъде едноличен лидер. И Двамата недооценени настоящ футболист на Юнайтед и бивш футболист на Юнайтед са голмайстори на първенството, това е важното, друг е въпроса, че Тевес е играл с 450 минути повече и има около 6-7 гола от статични положения

глори глори ман юнатед! другото няма значение. митко скоро ще подскача и на уембли. успех! :)

Давай напред Митко, не се връзвай на злобата на лузърите

Василе,ти какъв си,българин или мангал прост.Тевес(ревльото) има с 320 мин повече игра от Митко и поне 5-6 гола са му от дузпи.

Митко, ти поличаваш наградата за най-резултатната резерва, а Тевес за най-резултатния титуляр. Може ли отбора ти тази вечер да вкара 4 гола на изпадащ отбор и ти да не можеш да вкараш поне един, нещастник такъв! Нямаш място в отбор на шампиони. Това ти беше последния официален мач с тях. Кажи сбогом на Ман. Юн.

Ами значи Бербатов наистина е подобър глупако - играл наполовина и пак толкова вкарал. Да си толкова тъп, че сам да си противоречиш!

то пък бива такава злоба, ама просто няма нищо духовно в теб ...

от толкова злоба ще хванеш някоя лоша болест

Лъжеш, Васко. И двамата получават наградата за най-много голове в първенството. Друг е въпросът, че Бербатов ги вкара от резервната скамейка, а Тевез игра по "120" минути всеки мач. Ако Бербатов беше играл, колкото Тевез, можеше да има и 40 гола. Друг е въпросът и че за Тевез игра целия, отбор, а Бербатов беше пренебрегван демонстративно и от Нани, и от Парк, и от други от отбора, както беше в последния мач и от Оуен. После Тевез има пет гола от дузпи и два или три от преки свободни удари. Но за тебе Васко, явно горните факти нямат значение. Важното е да плюеш, по някой известен, че да забравиш собственото си нещастие. С колко гола е Торес, когото купиха за 50 милиона? С колко гола е великия Руни? Дрогба? Анелка?... Ами ти, Васко, колко гола си вкарал, че плюеш така свободно и със замах. И ако беше вкарал поне един гол в българското първенство, дали щеше да плюеш. Много нещастници се развъдихте и потапяте кораба все по-дълбоко към трето и четвърто дъно.

Бай Василе, Бай Василе това е Шампионата на Англия, а не играта "лаком за гол" от училище. Влез в час по математика и сметни коефициента кой колко е полезен. Дълга е скамейката на МЮ. Е, по нашему е по добре пръв на село отколкото резерва в МЮ. Е, някои са надскочили това и .... абе няма да ме разбереш.

Прощавай, но защо Митко е "нещастник"? Защото е отново шампион с Ман Юн, или защото е голмайстор на Висшата лига? Може би ти си по-щастлив или по-добър в неговата професионална област? Нещастника си ТИ, и то душевно. Браво Мите. Успех и за в бъдеще.

Слушай васко,като не разбираш,че Митко няма вина и за 5 мача играни стана голмайстор то какво ли щеше да направи ако тренера не му подряза крилата.Та исках да ти кажа с по малко омраза да се отнасяш към хората и повече мисли.

защо не отидеш и да продължиш, да си играеш на плаъстатион, хбох или каквото там имаш. за да можеш,да си избиеш комплексите. браво на бербатов! пожелавам му повече успехи. да вкара победния гол в събота на финала! :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

колко злоба има уяс.човека е избран за голмаистор на висшата лига.............това само по себе си говори,аз лично сам привурженик на друг отбор,но преди всичко сам булгарка,имаите поне малко уважение

Когато цифрите говорят и боговете мълчат. Най-добър нападател в Английската Премиер Лиг към 22.05.2011 г.: link 100-те най-добри играчи в Премиер лиг:link А сега ни прочети на глас(но викай високо)- КОЙ Е НАЙ-ДОБЪР НАПАДАТЕЛ и КОЙ Е ВТОРИ ОТ 100-ТЕ НАЙ-ДОБРИ ИГРАЧИ В АНГЛИЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО.

QTEK

показателно защо барби не заслужава да е голмайстор- един куц кон и отвратителен човек

Как може да обиждаш човек, когото изобщо не познаваш. Жалък си!

куц кон пък голмайстор на висшата лига, смени си дилъра, тъпче те с някакви боклуци, уврежда ти мозъка

Абе може ли да има толкова болни мозъци в България та всеки път някой да пише подобна простотия във форума. Нали форумите са за мнения не за идиотски изказвания.

Специален поздрав за Кифтек и другите "специалисти" от форума! Не е ясно какво точно ви е направил Бербатов, ама го мразите така за норматив ... то това си е от средата, в която живеете - бай Ганьо още е жив ... И специално за предсказателите - кво стана сега? Кой е тъпакът? Нали МЮ нищо нямаше да вземе този сезон? Верно шампион в премиершип и финал на шампионската е нищо :) хаха - бива ви в предсказанията и изливането на помията

Аз пък без да съм му някакъв фен на Бербатов смятам, че всъщност си заслужва много повече от Тевез. Тевез има много по-голямо игрово време за същия брой голове.

Да ама Бербо днеска скачаше с отбора и празнуваше триумфа си а тези които злобеете към него къде бяхте през това време ??? На бира или на домашарка пред монитора !!! Жалки сте в злобата си