Вдъхновена България направи 1:1 в Подгорица

Черна гора и България направиха самоубийствен хикс в столицата пред препълнените трибуни на градския стадион в Подгорица.

Обратно в новината

Коментари - Вдъхновена България направи 1:1 в Подгорица | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да и аз мисля, че Матеус е добър селекционер се пак няма загуба квалификациите и праи какото може с футболистите които има. Дано да остане за по дълго време

Кой му е казал на този че става за треньор??? Търси ПОБЕДА с отбор без централен нападател и със смени в 85 минута - евала, ега ти треньора,... смях в залата

Франц Бекенбауер. Ама щом ТИ казваш, че не става, значи не става...какъв е тоя Бекенбауер да се изказва. Трябваше да послуша съветите на човек постигнал толкова много във футбола като теб....

Що не вземат да разпуснат националния отбор?? Хем няма да ни срами, хем няма да живеем с празни надежди, хем ще спестим не малко пари.

нека поне ведбъж бъдем реалисти. ако и двата отбора бяха реализирали наи- чистите си положения резултата щеше да бъде 3:2 за черна гора. иначе има подобрение при матеус, пожелавам му успех!

Черна гора е един посредствен отбор разчитащ на много тичане и грубости. Топката се рита напред пък там каквото стане. Аз лично не видях повече от 2-3 смислени комбинации. А ако някой може да ми каже защо Маркиньос беше на игрището а Спас Делев не беше ще съм му много благодарен

Хер Лотар е на прав път,да му дадат пълни правомощия и дългогодишен договор с голяма неустойка

Доста груба игра от страна на Черногорците. При такъв брой наришения във всяко друго първенство ,жълтия цвят щеше да е моментален. Много ги пазеха съдиите , а и на нас доста помогна. Имаше леко съмнение зазасада при головата ни атака , но добре че не я спряха.

Право да си кажа не бях оптимист в началото на мача, но когато завърши мача нямаше неуодовлетворение у мене. Имаше нещо рационално и красиво в играта на отбора, имаше колектив и стремеж "да си полезен" на отбора. Това е златната нишка в отборните спортове и треньора е създал нещо, което до сега не се чувстваше - взаимопомощ и премахване на клубната привързаност в националния отбор. Браво Матеос!!

Дали ще израсне още едно, да не казвам талантливо, но поне достойно поколение. Браво на младите, да окажат отпор на грубите и безпардонни черногорци. Браво и на ветерана Мартин Петров-сериозен и отговорен както винаги.

Имаше нещо сбъркано в състава на нападението ни. Липсваше централен нападател, който да увлече 2-3 защитници и да освободи пространство за удари от средно разстояние. ( Бербатов или Макриев или Генков). Тогава можеше да търсим и побрдата. Сега имахме късмет че не загубихме- 3 греди!!!

Г-н Матеус с тези момченца не стават за нищо.... Вечно ще сме четвърти в групите

Другарят Председател-център нападател. Явно Матеус не решава кой ще играе,и кой не!

Черногорците - надъхани, груби, амбициозни и доста нагли! Българите- предпазливи, старателни, а в единоборствата и плахи! Млади момчета! Съдбата си поигра и с двата отбора. Понеже ставаше въпрос за това "кой е шефът" се видя, че отборът на Черна гора не би могъл да е "шефът" на Българския национален отбор! Играхме им с младежите и "сигурната им победа с много голове" не се случи!

Браво на нашите за 2-то полувреме. 1-то играхме ганкиното. Можехме да ги бием,жалко. Хер Лотар малко закъсня със смените. Иначе е на прав път. Аз съм да продължи.

Матеус върна увереността на нашите футболисти,за краткото време,което имаше,направи много,показа на футболистите как се тренира,ако искат да побеждават,добре е да остане треньор на лъвовете,да не забравяме,че е бил капитан на световния шампион Германия през 1990г.

Матеус изведе играчите не за да спечелят, а за да не изгубят мача. Цялата му тактика беше изградена да не падне. Явно целта е да издържи да води и Световните квалификации и до тогава да си взима заплата и да ходи наволя по манекенки. Не го интересува българския национален отбор :(. А жалко защото бяхме по-добрият отбор с по-добрите футболисти и по-нападателна тактика можеше да вземем трите точки. Това равенство за нас е равносилно на загуба :(

А ти какво очакваше: на отбор, който няма допуснат гол да се хвърлим да ги мачкаме от 1-та минута с отбор, който е вкарал само два гола?!?! Добра си беше тактиката, а играта за първи път от много години имаше мисъл!!! Ако Делев играеше вместо Марто и Макриев вместо Генков.... но това са си треньорски приоритети