Тервел Пулев: На европейското нямахме лекар!

Европейският вицешампион по бокс в категория до 91 килограма Тервел Пулев направи шокиращи разкрития около състоянието на националния отбор по бокс, на пресконференция днес по повод сребърния му медал от първенството в Турция.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам как да коментирам мизерните условия за представяне на наши върхови спортисти...Мога да ви дам само моето голямо уважение и да благодаря на съдбата че ви има...

Като е толкова принцип, дали си декларира всички доходи тоз Опуления?

Момчето е симпатично на вид - дано успее! За спорта и държавата мнението ми е, че няма смисъл държавата да налива пари е елитен спорт. Видя се от елитен спорт какви мутри-борци си навлякохме. Освен това този спорт е съсипващ организма и зад един шампион има много разбити организми...дето и пари не са направили. Виж трябва да се популяризира масовата физическа култура, спортуването за здраве.

Но имаме зали и магистрали....! Не забравяй! И от последни в Европа ББ ще ни направи първи...! Аха....! Нали виждате и чувате лакърдиите му!

Първи! Сега сериозно: не бокса, а ВСИЧКО тук в Бг е така. Няма пари. Бедни сме, това е положението. Затова пък както се вижда мотивацията на това момче е голяма. То иска да успее! Затова налягайте си парцалите, трудете се и като имате възможност - скачайте с двата крака и се махайте оттук.