Страхотен Ноле срази Надал и покори ”Уимбълдън”

Сръбският тенисист Новак Джокович е новият шампион на "Уимбълдън", след като срази миналогодишният победител Рафаел Надал с 6-4, 6-1, 1-6, 6-3 в напрегнат двубой.

Обратно в новината

Коментари - Страхотен Ноле срази Надал и покори ”Уимбълдън” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, Ноле му е повлиял на Надал, спал е един час повече.... Затова напоследък си го побийва където го хване!!!

Вярно е, че този балкански цървул записа победа вчера. Но е вярно и , че Надал направи твърде много грешки ( ??? ). Интересно защо тази година му е толкова нервно, когато играе с това просто и мръсно момченце ??? Доста коментари загатват за това....И запомнете фенове с грешна ориентация - това няма да продължи дълго. В момента има двама велики тенисисти и това са Федерер и Надал. Те не копаят с ракетата си терена. Не псуват съдиите и не оказват психическо влияние на противаниците си. Играят тенис и се борят мъжки. И още нещо - ако св промени правилника и топката трябва да се вкарва от начален удар за да се игаретенис ( без аса !!! ), Ноле-то ви и тем подобни ще увяхнат като прани гащи.

каква имитация на финал.след 2рия сет топката се грешеше ведна и отива в аут за 6 сек.не знам накуде отива тениса,но това не са финалите на сампрас и федерер.дано някои ден играчите ме опроваргаят

Джокович, абсолютно незаслужено победи, нещата бяха нагласени, както се правят вече в последно време. Въпреки всичко да е жив и здрав Надал, той ще си го върне на Джокович.?!

кажи сега кой и защо има далавера да наглася сърбин вместо испанец?

Изигра мача като гросмайстор и показа кой е номер 1. Браво Ноле!

Вече нищо не може да учуди. Титлата на Джокович е нагласена. Стига да погледнеш снимките на Джокович с хората около него след последните му две победи над Надал преди 2 месеца и ще видиш че Джокович се е събрал с някакви гадове които са попречили на Надал по някакъв начин.

Не си сериозен, нали?!!

А гледахте ли мача?

OMG!!!

браво ноле, ти си наи добрия...:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Who is now N:1.He's the best!