Започнахме с изненадваща загуба Евро 2011

Отборът на България допусна сензационна загуба с 2-3 (24:26, 25:27, 26:24, 25:19, 15:17) гейма от слабака Словакия в първия си мач от група "D" на Европейското първенство по волейбол в Чехия и Австрия.

Обратно в новината

Коментари - Започнахме с изненадваща загуба Евро 2011 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

липсва ни нещо и то много. изгледах всичко. и на края да се осереш внезапно, публично и доста срамно. дано да е, като с нигеря в уса. успех момчета,играете за родината. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е може на словаците да не са им големи претенциите колкото нашите, но доколкото видях никак не са им малки възможностите. Все пак успех, Български момчета! Изкарайте си го на следващите отбори!

МНОГО МНЕНИЯ И МНОГО ОБЩИ ПРИКАЗКИ. ПРОБЛЕМЪТ Е В РАЗПРЕДЕЛИТЕЛЯТ ЖЕКОВ. КАК МОЖЕ ПРИ 14-12 ДА ВДИГНЕ НА СКЛИМОВ,А НЕ НА КАЗИЙСКИ?! КАЗИЙСКИ ЗАБИВАШЕ НАД БЛОКАДАТА ЦЕЛИЯТ 5 ГЕЙМ! МАЧЪТ СВЪРШВАШЕ. ПОСЛЕ ПРИ 14-13 ВДИГНА ЛОША ТОПКА ЗАД АНТЕНАТА НА КАЗИЙСКИ И ТОЙ ЕДВА Я ПРЕХВЪРЛИ! СЛЕД ТОВА ОЩЕ ЕДНА ЛОША НА НОМЕР 2 И ТЕ ИЗРАВНИХА! НЯМАМЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛ. ТОВА МОМЧЕ ИМА МНОГО СЛАБА ПСИХИКА И В РЕШАВАЩИ МОМЕНТИ ИЗДЪНВА ЦЕЛИЯТ ОТБОР. МАЧЪТ С КУБА ЗА КЛАСИРАНЕ НА ПОЛУФИНАЛИТЕ ПРЕДИ ГОДИНА ПАК ТОЙ ГО ИЗДЪНИ. КАК МОЖА ПРИ 16-15 И 2-1 ГЕЙМА ЗА НАС ДА ИЗГУБИ СЕРВИС? ПРОСТО СМЕНЕТЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛЯТ И ТОЗИ ОТБОР МОЖЕ ДА СТАНЕ И СВЕТОВЕН ШАМПИОН!

Една дума- постоянство. Това липсва на отбора. Ние винаги се слагаме между фаворитите, но всъщност им отстъпваме ,защото на играчите липсват определени качества. Най-смешните грешки допускаме в защита, в нападение проиграваме сто процентови положение. Няма да говоря за пропуснатите начални удари в решителни моменти. Радо си взе бела с тези играчи.

Залозите, залозите?!?

Абе българина, ако не си направи сам да му е трудно и все на други после да се надяваме да ни класират, няма да е Българин.

Аз мисля, че няма абсолютно никакво оправдание за тази загуба - Словакия трябва и с юношите да ги бием, а за психологически проблем също не може да се говори - на ЕП срещу отбор без големи възможности и претенции - просто се издъниха нашите - това е! Все пак желая успех в следващите срещи!

Само едно се чудя, защо постоянно пишете "слабака" този, или "аутсайдера" онзи, като накрая ни бият - явно нямате особена компетенция кой кой е...

Този път нашите наистина се изложиха. Имаха 3 мач бола и неможаха да издържат на напрежението. Съвсем се бяха предали накрая то си им личеше.Словаците не се предадоха до последно. Ето това липсва в нашия отбор хъс за победа на всяка цена. Иначе са талантливи. Трябва им просто повече мотивация. Напред и УСПЕХ!!! аз съм с вас :)

Не трябва да се оплюват момчетата още след първия мач. Наистина беше неочаквано, но имаме да играем и с Полша и с Германия. Нека да изчакаме да видим как ще приключат и другите мачове и тогава да правим някакви генерални изводи

Не се плашете, загубата е тактическа. Да приспим противниците ... А с още една може да укрепим съня им! След което ... дръж се, Жужи!

тъпанари!!!

И тия всеки път се излагат. Така,че няма изненада. Изненада ще е ако един път не се изложат,но това ще е на куково лято и затова гледам формула и тенис.

Като гледах играта на двата отбора, не можах да разбера кой ги е нарочил за аутсайдери словаците.... Вярно, че нашите далеч не показаха всичко, което могат, но и противника не лъжеше. Играят си момчетата. Дано това да им е било за разгрявка, после да опухат и Полша и Германия, както и ние. А иначе - браво за мъжеството, от 0-2 да си български спортист и да изравниш - от колективните спортове май само във волейбола го можем... Браво момчета, но хайде сега - забравете го този мач, стегнете се и покажете на всички какво можете! УСПЕХ!!!

Казах аз ,по рано за кошницата,там сме 5-6 място!

Тази загуба се нарича БЕЗОТГОВОРНОСТ.Да си вземат багажа и да се връщат вБГ-то,стига са харчили парите на данъкоплатците като футболистите.Докато не се сетят,че играят за България,да не отиват никъде.

Момчета, страшни сте, но можете да докарвате хората до ИНФАРКТ! СЕРИОЗНО! Днес и плаках, и се смях, и подскачах от радост......просто всичко опира до късмет! Днес той беше на страната на тъпите и самонадеяни словаци. И може би именно заради тази самонадеяност и увереност, те биха! Ето това ви липсва на вас в критични моменти. Иначе сте трепач! Браво на Казийски!!!

Аххх, защо, защооо??? Днес за пореден път доказахме, че много можем, но ни липсва дисцплинираност и може би малко повече хъс и увереност. В 3-ти и 4-ти гейм нашите бяха невероятни, особено в края на 4-ти, когато поведохме по едно време с цели 8 точки... И в последния 5-ти гейм изпуснахме толкова много шансове, че...чак ми се доплака накрая. Имахме съвсем реалната възможност да бием този мач. Защо винаги ей тооолкова малко не ни достига, защо? :-( Словаците просто имаха късмет и това си е. Играха с повече самочувствие и сигурност, НО ние сме далеч по-добрият отбор!