България победи европейския шампион Полша (видео)

България победи с 3:1 гейма (19:25, 25:22, 25:22, 25:23) еврошампиона Полша във втория си мач на Евро`2011 в Прага и по този начин си осигури продължаване и след елиминационната фаза на турнира.

Обратно в новината

Коментари - България победи европейския шампион Полша (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!Добре,че е волейболния отбор на България,та да донесе малко радост!Поне не са като онези прехвалени манекенки с чалга метресите си от националния по футбол.

Да се радваш ли, да плачеш ли при това противоречиво представяне?!

радвай се бе киркоре, нали бихме! а и да бяхме паднали...за мен няма драма! момчетата са ни супер!!!

Ееех винаги има някой хейтър да оцапа темата. Така и с футбола. Сърдехме се на Златното поколение за равен с Грузия и Албания, за загуба от Франция на Европейското. Сега ще минат 8 - 12 г. докато само се класираме за Световно или Европейско. А волейбола ни държи ниво още от времето на Любо Ганев !!! Това е голямо нещо !!! Не го приемайте за даденост !

Още от Димитър Златанов...

Първо, поднасям извинение на треньора и отбора, затова,че реших - загубихме. Получих, нагледен урок, какво не трябва да е мисленето НИ!! Нагледен, прекрасен урок! Да сте живи и здрави момчета, все така да ни радвате! Аз, специално, вече прав пред телевизора, докато ВИЕ играете в прослава на Родината си! Успехи и Здраве, без контузии!!!!

Малко радост и за нас! Здраве и късмет!

Радо, обичам те!!

БРАВО, МОМЧЕТА!

БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Браво на момчетата!!! Но и се видя, че Владо Николов нещо не му върви играта и май понякога я разваля! Цецо е по-добър за момента от него, а защо седеше на пейката, само Стойчев знае!!! Тошко през първия гейм игра определено за тях, не знаеше къде се намира, много грешки прави!!!

Целият народ трябва да е като тези момчета!Благодаря Ви и играйте все така!

БРАВО

Браво!!! Наистина тези постоянни победи на волейболистите ни карат да се чувстваме горди, че сме българи.

Ако паднем от Германия , има шанс да станем трети. И тогава ще се изправим срещу Чехия. Може да има домакински тесли!!!

Браво български волейболисти,поздравления за победата ! Вие сте нашата спортна гордост, дано и утре да победим !

Браво български юнаци...браво момчета,просто думите не стигат за да изразя невероятното усещане ,което изпитвам сега...! "Съединението прави силата"

Браво на нашите, все така да бият и занапред и да имаме шанса да им го върнем на словаците!

Сега не е ли по/добре да паднем с 3:0 от Германия и да станем трети в групата. Така със сигурност няма да се паднем на Русия, ако те са първи в тяхната група. Просто ще играем един мач повече.

БРАВО, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ! Повече хъс и психическа издръжливост ви трябват, другото си го можете! И малко концентрация! Разкажете играта и на Германия утре. Знаем, че можете!!! УСПЕХ!!!!!

Браво момчета!

Браво български лъвчета!Честито!Бъдете здрави и силни и ви желая бъдещи успехи!Битката продължава!