Сразихме Германия с 3:1 в Прага (видео)

Българският национален отбор по волейбол играе за втори успех на Европейското първенство по волейбол. Нашите спорят с Германия в Прага, след като вече си осигуриха място във втората фаза на шампионата.

Обратно в новината

Коментари - Сразихме Германия с 3:1 в Прага (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви сера на тъпия сайт,въобще опитвали ли сте да си прочетете секция "новини" ,некъдарни вебмастери Б

Чудесно се справяте момчета!Едно голямо БРАВО!Успешно продължение и сразявайте всички ,играейки с хъс и настрение и самочувствие .Благодаря Ви за хубавите мигове с които ме дарявате с вашата невероятна игра.Още веднаж желая ви от сърце УСПЕХ!!!

Важното е, че бихме! Честито! Благодарение на полските мишки обаче сме втори и ще играем и плейоф с Естония, а после Русия ще ни смачка най-вероятно... дано пък и тъпите, нещастни и слаби полски мишки да паднат още в техния плейоф и да се захапят отзад после - смешници!

Браво на момчетата! Те не са от желязо и е трудно всеки ден да са на 100 %. Пожелавам им успех и нека да доставят удоволствие на почитателите си, защото са малко нещата в тази държава, които ни правят горди и ни поддържат духа.

Честита победа на нашите момчета. Ако си спомняте и в лигата немците ни оказаха голяма съпротива, дори ни биха на два пъти. Така че не е изненада че играхме трудно срещу тях. Отново им пожелавам успех напред

Браво!!! Не успях да гледам мача, но резултата говори за липса на всякакви сметки. Така се прави, а не като последните мишоци да треперим да не срещнем Русия в по-ранна фаза. Нищо не се знае, може пък ние да ги спрем, а не те нас. Сега да видим "Дружина Полска" дали ще полегне на Словакия, с мисълта после да отиде с Чехия. Дано се сетят, че все пак чехите са домакини, а у дома и стените помагат, да не говорим за съдиите. Успех момчета, само напред!!!

Трудно, но сладко!

Мнооооооого слаба игра на нашите. Срещу отпадащия отбор в групата щом играят толкова слабо, не ми се мисли нататък с Русия или Италия какво ще покажат...... все пак, късмет и успех, момчета, но можете още!!!

С триста зора ги бихме тия, а си мислех, че ще ги опраскаме на бърза ръка... Не ми хареса играта на нашите.

Да не забравяме, че германците в лицето на ГДР са били световни шампиони, макар и преди много години на световното първенство проведено в София.