Венци Стефанов: Мадански чака Ганчев да му се обади за състава

Президентът на Славия Венци Стефанов говори пред "Тема Спорт" за протеста на белите фенове и ситуацията в националния отбор.

Обратно в новината

Коментари - Венци Стефанов: Мадански чака Ганчев да му се обади за състава | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Личи от цялото интервю безкрайния интелект и мъдрост трупана с годините, от един истински успял с кадърност и труд българин. Дава, дава, раздава се до безкрай и не е поискал нищо в замяна ,а още по-малко е взел. Несъмнено с такива личности България гради този тотален футбол и едно от най-силните първенства, довели ли до висините в Европа и по света. Определено заслужава един орден "Стара планина" , защото е истински пример и образец за всички млади хора в България. Много от футболните президенти са така - истински личности, които мизерстват само и само да дават, дават и раздават за доброто на спорта и младежта. АКо не бяха те, щяхме само с политиците, които пък работят ли работят, много работа, много труд, за да пребъде родината. А данъчни, прокуратура и съд ... те са за врага, не за работещите и даващите

Ето, такива хора седят зад Българския Футбол! Псуват като хамали... Е те това е... После някой търси футбол в България... къде?

Ееее тотален простак. Кой се лъже да ходи на мачове на Славия ... бойкот до дупка!

Венци, Венци трудно се изкарват пари от Ганчев, трябва да си ги заработиш, а ти със твоя дебел задник нямаш никакъв шанс. Що се отнася за националния отбор, време е Данчо Лечков да поеме всичко - изпълнителен директор, старши треньор, главен мениджър и всичко останало, той разбира от всичко - от бизнес, от футбол, от политика, от цигани, от избори и т.н.