Две дузпи спасиха Юнайтед

Два гола на Уейн Рууни от дузпи донесоха победата на Манчестър Юнайтед с 2:0 при гостуването на националния стадион в Букурещ на Оцелул в мач от група С на Шампионската лига. Българинът Димитър Бербатов остана на резервната скамейка на Манчестър Юнайтед и така не се появи в игра.

Обратно в новината

Коментари - Две дузпи спасиха Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори и на пейката Бербатов е българин и е в Ман Юнайтед! Стига с това ругаене - на кой какво лошо е направил, а помага на толкова деца. Едни харесват Меси, а други Роналдо, но задължително ли е да мразиш единия?

...си е на редактора, заглавието-също. Аз ще напиша моето мнение. МЮ не се спасяват, те играят, за да не губят и да пестят сили. Атаката при първата дузпа си беше гол, защитникът в отчаяниета си заигра хандбал и съдията спокойно можеше да го изгони. Румънците играха квото стане, струпаха се пред вратата си и чакаха контри. Погледнете им постройката на състава. Някой сравнява мача на Реал с този на МЮ, но испанците играят на собствен терен, а програмата им през уйкенда е срещу Поредния слабак. Манчо мисли за мача със Сити. Същата работа беше и срещу Ливърпул. Вместо да предложи открит и нападателен футбол като домакин, Кени игра с един нападател, за да не падне. Разиграха се накрая, като им изравниха. МЮ нямат загуба от началото на сезона. Единствения мач, в който буквално се излигавиха, беше мача с Базел.

как след като се играят мачове със слабаци се поддържа форма да опукаш отбор като Лион с 4 на 0, защо Манчестър не се справи така с Базел, Бенфика, Оцелот??? И какъв отбор е Ман Сити??? Снощи лидерът в Премиер се бори срещу един от въпросните слабаци, който е на 14 място в първенството си, на свой терен и би след автогол и гол от засада!!! Чакам с нетърпение Байерн, Милан или някой от слабаците как ще порне хулиганските ви задници още на осминафиналите, да ева и великия отбор дето го имате.

ABATMOLLE

Гейнандес - голяма трагедия!

Емил Данчев успя да излъже даже и телевизиите у нас-"Бербатов се завърна в основния отбор на MU" На кого разказвате тези истории ? На Тони Монтана ? По-добре не се хабете.Бербо ще влезе в игра на 66-ти януари.Този ,т.н Берби никога не бил подходящ за англииския футбол.Влизането му там -това всеки го знае но не всеки иска да го признае -бе груба грешка.Но "грешки стават" е рекъл един кон и слезнал от гърба на Гойко Митич и си отишъл.Да ама магарето Бербо не иска да си иде .

Приятелю виждам че гледаш много индиански филми.Може би самият ти си индианец и футбола е много далече от мозъка ти.Искам да съм тази "грешка"-голмайстор на висшата лига за половин сезон.Но вие от монтана сте разбирачи и за това си седите в дупките и плахо излизате от време на време за да поплюете,по акате и да се омажете в собствените си лайна.Успех индианецо от Монтата

+2

Бездушното същество наречено бербатов.............................Толкова.

бербо още колко ша гледа острани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха ха Барби продажната манекенка отново подава кърпите и трие пейките.

"Българският национал Димитър Бербатов ..." Какви ги пишете, хора? Той отдавна не е национал.