17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тони Зетова трябва да стане треньор на жените.А не някъкви чужденци.

Ами все ги критикуват, че нямали успехите на мъжкия волейбол. Сега поне се изравниха по резил. Но мъжете пак водят с тая загуба от Мексико на волейбол с 2:3 са провала на годината в българския спорт. Само на бидона самочувствието му расте право пропорционално на провалите.

Лъвиците трябва да рекламират месо в Лидл, а не малини.

Е, преди години Радостин Стойчев и Мартин Казийски показаха кривинките във волейбола. И си подадоха оставката, след като не бяха чути. И сега берем плодовете на тази политика. А дебелакът Ганев може само да дебелее още. А за новия, стар треньор на мъжете, Пламен Константинов, нямам думи. Та тоя на две магарета сеното не може да раздели, тръгнал да е треньор на националите. Ама дебела кът Ганев така е решил.

111, Мартин се казва Матей, а Гибона с Новосибирск беше шампион на Русия, ако имаш представа това какво е. Пообразовай се малко, моля…

Важното е Ганьо да поддържа шкембето във форма

Тези жени са за кревата, да не се хабят с този тъп спорт, момета с хубави страстни дупета и тесни сливета…

Целия ни спорт е едно взимане на такси, пазене на столчета от неграмотни - то грамотни или не останаха или не им дават да припарят до столчето

До кога БФВ ще кани измислени италиански треньори, които да се учат на наш гръб??? Крайно време е тази корупционна практика да престане. Има достатъчно добри български треньори и ако им се даде възможност, могат да изведат волейбола ни от това незавидно положение в което е!!!!

Дето яде по половин агне на обяд нали се скъса от натискане да стане шеф на БФВ щото положението си било е м и само той знаел и можел да го оправи. Е, оправи го. От години не сме имали по големи смешки около мрежата. Мъже, жени, треньори, антураж, всичкото е некадърник до некадърника. Ама, всички отворили едни уста и само искат и искат. А изхода е ясен - закривай.

Подозирам че оня дребен мошеник Кики е уредил нещо, разбира се с комисионна за него и ококореното педерасче

Да вървят да мятат зелки между рафтовете LIDL.

Хубави жени са българките. Браво!

Дъски

Мърли нещастни ! Събличане се ! Нищо не става от вас !

Дългогодишната плодотворна работа на инж. Данчо. Любчо Ганчев и останалата сволоч вече дава своите резултати. Така ще е още дълго време, свиквайте.

На волейбол преди бяхме сила, сега сме един от най-слабите отбори и при мъжете, и жените