Батков сензационно разкри: Българи са режисирали измамата

"Ще направя сензационни разкрития, ясна е истината за аферата с Рубин" обяви собственикът на Левски Тодор Батков пред столичен вестник, цитиран от БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Батков сензационно разкри: Българи са режисирали измамата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да върне на Гоце ордена \\\"Стара планина\\\", да вземат да го закичат с китка шарена, да му дадът една бъклица и ако го подкарат с една дряновица е тва вече ще е големият сеир.

хо хо хо,ха ха ха да бе да г-н Смешников,виновни са ти ЦРУ и африканската федерация по ловене на рибоци като тебе.налапаго ама поне го оближи да ти стане и кеф нали з знаеш как ти викат феноветеК---О

Батков, в случаи като твоя нормалния човек (ако има необходимото мъжество)се изправя пред всички и поема оговорността за случилото се. Но явно ти нямаш нито мъжеството, нито капчица чест да го направиш!

Чисто и просто това са пълни глупости, за да не го псуват феновете днес на мача и да има някакво привидно спокойствие, иначе няма да напусне лесно стадиона... Замазва им очите, че вече уж има резлутати. Дрън дрън та пляс

пияно говедо

Еми Батков, наред с останалите президенти на клубове е сред най-големите беди на българския футбол.

ЯСНО Е САМО ЕДНО,А ИМЕННО,ЧЕ КАКТО КАЗА БОЙКО ЛАКОМИЯТА Е ЛОШ САВЕТНИК,А КАКТО КАЗВАШЕ ДЯДО-ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ СЕРЕ.

Евала за снимката! Като го гледам, тука е на десетина ракии и изпълнява "Изкарай Ганьо говеда!" на два гласа. Прочее, това около дясното му око тротоарна екзема ли е или е от среща с фенове?

Целта е била черно тото, а залогът е бил: 1.01 Батков да лапне въдицата и 10.0 да не я лапне. Случи се очакваното, та язък за печелившите ...

а признаий си наи после бе борат и умрелите разбраха че си в дъното на тая драма .

Ха ха - вероятно са извънземни от Юпитер ! Колко ловки измамници да заблудят така успешно свръхинтелигентният батков и мижитурките около него ! Като му гелдам физиономията и изказванията - той самият си е най-големият враг !

Абе заради тия тъпаци сума ти спец служби се занимават ???!!! Малоумна работа !! Тоя Ганьо за къв се има ???

И на българите също :))) Батков и сие...

И ИМЕТО НА ЧУЖДЕНЕЦА Е ЯСНО ВЕЧЕ - БОРАТ.