17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Само не се предавай Бербо Мачкай Говедата Прости

Корлеоне се намесва в БГ футбола и на всичко отгоре поучава.

Колко време трябва да учиш една коза да почне да говори. Колко време трябва да чакаме съвестта да ги загризе престъпниците, дето ужким ръководят българския футбол. Кои сме ние - феновете, и какво зависи от нас - НИЩО. Но сме сигурни, че трябва промяна. Това е срам за България. Бербатов може да е всякакъв, но е единственият, който каза, че царят е гол. А голотията я виждаме всички, но тези, които имат глас си мълчат.

КВо ми се прави на Нео от Матрицата, палячо невероятен. Всички станаха мутри, черно облечени, цайси те, пълен смех

Барби, ти си просто една мъжка кифла!

Интересува ме, тоя Бербатов, след като СПРЯ да играе, КОЛКО Българчета е НАУЧИЛ на футбол ??? Колко ?? Тоя досега е ходил в чужбина и е вземал пари. Но с какво е помогнал на други българи ?? Какво ще прави ако е президент на БФС ?? НЕ ни трябва още един Трафикант на Башибозуци, които КРАДАТ Работата и Парите на Българските футболисти !!!

А знаеш ли на колко талантливи българчета е помогнал с фондацията си и продъ;жава да го прави? Стига сте писали глупости, отворете си очите!

Хем си голмайстор №1 хем дезертьор №1

Ами върнете пак надутите пуяци,вече 25 години водят футбола надолу,имат опит.

Пак казвам-поради важността на футбола за националната сигурност изборът на президент на БФС трябва да е от целия народ, с машинно гласуване, ако не на 11 юли за президентските избори да го добавят в бюлетината и те така.

Измекярчето Барби не е алтернатива на сегашното управление, така че мненито му е само за негова лична употреба.

А твоето "мнение" за каква употреба е???

Барбука отново се напъва да налапа кокала. Нямаме нужда от смяна на перуките. Барбук, ти не си промяната, която искат феновете!

Аз съм фен и не съм те упълномощавал да плямпаш простотии от мое име... бегай, се скрий...

Това го вижда всеки. Въпросът е - може ли да се промени, докато съставът на клубовете, които го съставят е същия.

След дивото подпиране на "проекта", предполагам, че за първи път ще се обединят за доброто на играта и на феновете... :)