България излиза в решителна битка за световното в ЮАР

Днешният 9 септември може да се окаже решаващ за бъдещето на българския футбол. Днес нашият национален отбор излиза в Торино срещу световния шампион Италия в квалификационен мач за първенството на планетата през 2010 година в ЮАР. Може да се каже, че трикольорите излизат и срещу историята, тъй като до момента адзурите нямат загуба на свой терен в квалификации за Мондиал, предаде Спорт1.

Обратно в новината

Коментари - България излиза в решителна битка за световното в ЮАР | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до бербатов - ей бербатка ако тази мишка матераци земе нещо да ти се обеснява удряш му една глава и го оставяш да плаче.

стига сте си пълнили страниците с глубости и раздухвали тоя мач нашите "плъхове" просто не стават за нищо и шанса ни за световното е погибнал доста отдавна и тва е точка!!!!!

Давайте, лъвове, взривете ги! Напред, Българи!!

Немога да си обясна защо сме с нагласата, че едва ли не с този мач свършва всичко. В смисъл ако по чудо (ние винаги на това разчитаме) ги бием днес и се класираме, това ще е равностойно едва ли не,че сме се класирали на финалите на СП.Надявам се тези от управата на националният ни тим са планирали какво аджиба ще правим там като играта ни е една 90 мин мъка.

Але вия сте от левски затова вашето мислене е ограничено и затова падате от всеки смешен отбор. То и за ЦСКА имаше същите коментари, когато играеха с Динамо Москва пък както се видя момчетата си повярваха и направиха невъзможното. Защо сега да не повярваме!

трябва да се играе за България. Нека всички да се раздадат до край. Другото, което е трябва да се действа много внимателно и разумно. Грешките на противника ще са малко, а те трябва да се използват максимално. Успех момчета! Дано си припомним 17.11.1993

Така ще ви изгъзат.

Егати отбора имат Италия-ужассссссссссс,сравнение с нашите измислени футболисти - Иванков, Манолев, Стоянов, Ангелов,Янков,Рангелов. Успеххххххххх момчита -нека България пак да изпита еуфорията от 2004год.

очаквам сърцата игра и малко късмет за нашите и изненада.. 0-1 за БГ..жабите винаги се плашат от лъвове..така е било и така и ще бъде..имаме общи корени в историята и тази вечер Бог ще е с нас..в средата на терена Липи пуска Пирло..очаквам от Андреа слаба игра и доминиране на нашите в центъра..напред момчета,чакаме нов парк де пренс..с вас сме..

Ха-ха, като Левски в Дебрецен Изпуснаха питомното, сега гонят дивото..... Българин съм, ама не могат да се наскочат, само фишеци.....