Станимир Стоилов вече не е треньор на Литекс

Станимир Стоилов подаде оставка като старши треньор на Литекс. Специалистът взел трудното решение след снощния разгром с 0:4 от БАТЕ Борисов в Лига Европа, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Станимир Стоилов вече не е треньор на Литекс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къде бяхте след победата там бе идиоти типично бг работа когато бием браво,акато паднем плюем по сте зле от циганите

Немога да разбера защо се прави "СЕЛЕКЦИЯ" на коментарите?Вчера например изразих мнението си относно качествата на Мъри,визирайки правилното решение на г-н Батков да го отстрани от "Левски".Коментара ми не беше добавен,което си е доста некоректно!!!Явно хората обработващи мненията са фенове на Мъри и София-Запад!

колко е прав венци стефанов за с.стоилов и н.сераков.

наи слабия тренйор

Станимирката не е виновен изцяло, виновни са куците коне, които имаха своите възможности и не направиха нищо. Трябва, конете да се научат да играят-не върху масата с силиконови мръсници а на терена. Това се отнася за всички Бг-отбори..

Той си е некадърен,но го набедиха за треньор...Добре,че му купуват по някой мач да запише победа...

за съжаление няма да го махнат от националния защото вика на Боби синчето с двете леви ръце

Сега разбрахте ли малоумници защо Батков изгони Мърито?!?Сираков да го видя сега къде ще му търси отбор,може би в СОФИЯ-ЗАПАД!!!Да спретнат един наркомански отбор.

тия полягания за първенството и купата им излязаха през носа и на двата отбора

Ей - от мен ли от себе си ли си... като е толкова добър треньор вземи си го у вас тоя куц кон безмозачен, от спечелен мач - го затри некадърникът ми некадърен !

Това е най-слабия треньор в България. За съжаление и на националите. Ако искаме да се класираме за някое следващо световно или европейско задължително трябва некадърниците (Перуката, Педераско Насраков, Мъди и т.н) да се разкарат.

Мъри трябваше да ги нахъса яко за да се борят за изразителна победа в Ловеч.

гришата излезе голям наивник-как ще му плащаш на тоя тиквеник пари за заплата.още миналата година срещу астон вила си пролича че мъри не е треньор за литекс.и сега какво - две години загубени за литекс и гриша ганчев.

Не отборът, а ти! Иначе за какво взимаш заплата?! За националния не се притеснявай - пускаш Ники - всичко е ОК!

Пуяк ,... кретен с кретен ! И да върнеш парите на Гришата и то с лихвите, за нанесените морални и финансови щети дето му ги причини с година-две напред!! Кой те излъга, че ставаш за треньор бе Дрислю с Дрислю !!!!

да отива в хасково

Бате Борисов продължава след 1:3, а не 0:4. Грешите в информацията.

Кратун и цървул си ти

тва беше голям резил :) как ги прегазиха трактористите хех

четох , че този помияр,след загубата от "бате"първо щял да се наспи ,а после да си помислел за мача. най- добре е това куцо магаре с умствени възможности на деградирал дебил,въобще да не се събуди......като приказкатаза спящата красавица...ударена два пъти от белоруски трактор !!!!

Аз си мисля, че по принцип принос както за победа, така и за загуба има и треньора, но и играчите. Какво му стана на този човек, в началото на треньорската си кариера беше добър, а сега?!Може би всичко идва от изненадващото му уволнение от Герена.Лоша работа.

Това момче дошло от нищото е по-добре да остане при гришата та да са двама от нищото!Снощи не играха лошо - толкова си могат, но и според мен и лошата дисциплина и ненавременните смени са си трен грешки

ГОВЕДАТА ДА СИ ГО ПРИБЕРАТ.ТОЙ Е ТЕХЕН ТАЛИСМАН. ТОВА Е НАЙ НЕКАДЪРНИЯТ ТРЕНЬОР НА БЪЛГАРИЯ. ЕДИН НОРМАЛЕН ТРЕНЕР БИ НАПРАВИЛ СМЕНИ В ОСТАВАЩИТЕ 5 МИНУТИ.НЯМАМ КАКВО ДА МУ КАЖА А ДА СЕ МАХНЕ И ОТ НАЦИОНАЛНИЯ.

Мъри е един достоен бг треньор който не трябва да бъде унижаван по такъв начин .. лично моето мнение е да махнат кольо мастиката и да сложат на неговото място станимир стоилов .. добре дошъл в черно море

achinio ти като си много можещ и знаещ, що не го поемеш ти националния

тотален провал с отбора на литех. трябваше още след загубата от пирин да го уволнят заради трагичната игра и състояние на отбора.

то беше крайно време. вече си мислих че Гриша Ганчев е мазохис като го държи тоя некъдърник. сега е време да го натирят и от национала докато не е късно