17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тази се припозна повече за афро, отколкото за азиатка. Мястото й е в Африка, там ще се чувства най-добре!

Която има наглостта да ходи в чужди държави и да им държи сметка за културата и традициите, нали?

Дано тази расистка си тръгне по-рано .

За Южна Африка щв трябва да си приготви цял камион - Farmlands Lauren Southern

Тия ще се канселират и те сами като NBA.

Ами да беше избрала да е американка, като не я харесват японците. Със сигурност няма и да я обикнат каквото и да направи и да спечели. Това е положението. Явно и е тежко от това отношение, но то няма да се промени.

Наоми Осака играе добър тенис, но не е хубаво прекалено да се разсейва с антирасизъм, ако иска да стигне далеч в надпреварата.

Уфффф, пак ревове... А защо никой не споменава причините за тези убийства. А те са най вероятно предотвратяване извършването на тежко престъпление. Ако някой черен ме е нападнал с цел изнасилване и ограбване и полицай го гръмне, това пак ли удобно ще бъде дефинирано като престъпление на расова основа, понеже престъпника е черен.... Пфу, аман от толкоз болни либерастки мозъци. Ми да си правят всички черни държава и там да си се избиват на воля, без расистки подбуди. Ама се натискат и пристигат с големите кошници в държавите на белите расисти да реват и да се оплакват от тях, докато стават по 200 кила, хрантутени с техните расистки пари. Мразят белите расисти, но обичат парите им... Паразити...

Едно време така бореха расизма и апартейда в ЮАР.Концерти, свобода за Нелсън Мандела, помощ за Африка и прочие тактики.Южноафриканската република от процъфтяваща икономика с една от най-скъпите валути и ААА кредитен рейтинг беше освободена от расизма и белите се оттеглиха от власт.Само за 5 години черните превърнаха държавата в едно голямо гето, корупция, убийства, грабежи и масов СПИН са отличителната черта на тази държава.Масова бедност и мизерия в страната с големите залежи на злато и диаманти в света.Еми когато фактите говорят време и черните да млъкнат.Америка не е станала страна номер 1 в света защото 16% от населението и я е създало.Моите извинения към тяхната доктрина, но за мен това също е извинение за мързел и злоупотреба с публичните средства.

Разликата е , че в ЮАР наистина имаше апартейд и черните бяха дискирминирани ,доакто в САЩ и ЕС не само няма дискирминация ами имат и куп привилегии

аман от обратен расизъм!

ТЕЗИ ТЪПИ НЕГРИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ, ЧЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА ГИ НАМРАЗИХА ОЩЕ ПОВЕЧЕ!!!!!

Каква е работата на бякаква спортистка да се занимава с политика?!? То е асно, че им плащат, за да плещят глупотевици, ама това отдавна води до обратен ефект!

Латвийката дет вчера би малкото серинче, и тя ли е расистка?

Айде и тази..ужас!

Следващия мач ще падне

Маймуната си е маймуна.Примата не може да стане човек.

Предполага ли се най-известната японска тенисистка да може да говори японски. Японците имат по-високи изисквания към сънародниците си.

10 убити и 55 ранени - само през последния уикенд само в 1 град, Чикаго. Повечето негри застреляни от други негри. За тях няма ли маски? Къде са протестите срещу негърската престъпност? Или е важен само животът на седем рецидивисти и наркомани, застреляни от полицията заради съпротива при арест?

е работата, че са много тъпи и наистина не схващат какъв автогол си вкарват...

Хората са примати, но от правописа ти се вижда, че ти не си ходил в училище, та си извинен, че не го знаеш.

Че и в ЮАР също имат привилегии от вече 30 години.

наглост! чиста проба самозабравена, нагла наглост.... татенцето й се довляко от кошмарното маймунско хаити в приказна япония, където тази става първа ракета-богата, известна, тАчена....няколко пъти в детството й някой нещо й подвикнал и сега ще слушаме глупостите й на тема "расизъм".....както казах, самозабравени и нагли, в бели разкошни страни, изпълзели от хаитита и африки ни учат на акъл! щото позволяваме и ни се качиха на главите!!! п.п. апропо, нямаше ли някакав огромен скандал при един мач с мъжеподобната серена уилямс на тема коя е по-черна и по-расизирана?! две нагли богаташки се карат коя е по-черна!

tonk11

Всъщност коя е въпросната Бреона - полецеята отива в жилището и със заповед за обиск за дрога и гаджето и открива стрелба по полицайте. Естествено те отвръщат на стрелбата. Въпросната Бреона е убита. В къщата са открити 300 г кока и 20 кг марихуана. И това е жертва на расизъм. По-голямо лицемерие здраве му кажи.

Ти пък откъде си изпълзял та имаш такова самочувствие ариецо на балканите. Марш на майка си в расистката путка отличник такъв, 666 капута е трябвало да носи баща ти на мръсния си морков преди да го навира на майка ти.

Нещо й стана на Наоми Осака. Първо с разголените снимки, сега и с тази истерия в защита на престъпници. Скоро някои рекламодатели ще я изоставят. Дано се вразуми защото е млада и талантлива и има бъдеще пред себе си.

И тази откачи!

Както се и очакваше пълно със снежно бели българи.