Скъпи Коби

Алън Айверсън с трогателно писмо към покойната баскетболна легенда

Обратно в новината

Коментари - Скъпи Коби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трогателно писмо, но дир, моля ви, никога не превеждайте подобни неща така. Няма смисъл. Превода е ужасен. Нито можете да превеждате, нито писмото е добре да се превежда буквално и директно. Не се мъчете.

Направил си е допълнителна реклама.

Много букви!?

Само цигани по екрана.Това ли са ви новините.

Още една статия за големия български баскетболист, благодарим ви журналя

Защо ни занимавате с безмислици?!

Всичките коментари са негативни и това си е Българина. Уважение нямате, ОГРОМНА ЧАСТ сте расисти а за баскетбола ви да не говорим.

Абе дир! С гугъл транслейтър ли превеждахте! Ужасно е. Не се чете!

Прощава му един вид за държането спрямо него. Мисля че се подценява, Айверсън е уникален талант със собствен стил. Кобе се обсебваше от други играчи, маниакално копиращ им стила, но със сигурност най-амбициозния в лигата. Но както Майк каза на Кобе, можеш да носиш същите обувки като мене, но те никога няма да ти станат

Скъпото Коби - му се размина, че се разкара от тоя свят, преди да почнат големите гаври с бойкоти в светлата памет на черни престъпници. Сега поне той няма да им бере срама. В момента в САЩ е тотален неофашистки либерален терор. Който не се подчини на унизителните и абсурдни условия, налагани отгоре - веднага бива ликвидиран като "расист".

Що четеш?

НЕ ни интересуват негрите. Тия са ВРАГ на България.. Негрите НЕ са американци и турците НЕ са българи.. Тия са африкански и турски ШПИОНИ. Да бягат към Турция и Африка да си търсят правата.

Американците пак ще отидат на луната(както са го правили много пъти) но ти ще си останеш същия олигофрен - лузър...безпаркокомерс