17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пульо Пулев претендент за титлата?

А що народ изгоря със залози .

Чак жал ми става за Хърн какво сърцебиене е получил като е видял как "мача на големите пари " се отдалечва към хоризонта :)))

Пулев продължава ли напред!?!

Фюри, Джошуа, Усик няма да му обърнат внимание. С Паркър или Анди Руиз примерно може да се бие. Голям смях ще бъде ако Уайлдър прояви интерес. Колкото и да е тъп и самонадеян Кубрат, ще оцапа гащите. Щото оня като вкара не прощава, а защитата на Кубрат е разграден двор.

Браво на слвянина - смачка прехваленото негърче!

Мач Усик Фюри би бил много интересен

Защо сте го прекръстили на Олександър? Дори на украински няма "ъ" и е Олександр. А той е роден в Симферопол, Украинска ССР, в СССР, което после се пада в Автономна република Крим и град Севастопол, която се отдели от Украйна. Те в Украйна си бяха автономна република със собствен парламент и още 1992г. обявяват за първи път независимост. Да не говорим на руски как се произнася О, като в хорошо изговаряно харашо. Не съм толкова добре запознат с езика. После ще се оплакват от възрожденският процес.

Той е чист казак, и нямам нищо украинско в него.

Ма те казаците са руснаци ли ? :)

Гледам русоробите и тука преподават "история" ,ама хал хабер си нямат от нея!

И що е останал в Украйна, а не в Руслямска държава?

А кво каза Кубрат Пулев, като вечния претендент за някоя от титлите? Готов ли е за побой, с някои от всички гореспоменати, без значение кой?!

Видя ли Джошуа, и почвам да бегам бате.А Усик не искам и да го виждам.

притеснява ме, че ще спаднат доходите на Джо.....

като е такава драма, що не си направят "супер лига" дето да има 4-5 боксьора дето се млатят през 4-5-6 месеца, а мениджърите да броят милионите?

Защото не искат да се млатят на всеки 4-5 месеца, а най-много веднъж на 2-3 години. През останалото време локуми, хвалби, анализи, леки тренировчици - и пак да си броят милионите.

AJ не е роден победител, а роден лузер.Толкова бой яде напоследък, че не знам.

Ej Jei извади късмет, че не беше Фюри. Щеше да се търкаля по пода.

Може би среща с Кубрат Пулев,ако не стане президент горкия

А Луна ще му е вице