Домакините стигнаха до успеха след доста сериозна заплаха от страна на шампионите, които все пак успяха да заличат дефицит от два гола и да дадат кратка надежда на своите фенове.

Кейси Сизикас се разписа в своя мач номер 100 в НХЛ, а Томаш Ванек направи аванса на своя тим двоен. Андрю Макдоналд пък се отчете с две асистенции и Евгени Набоков спаси 37 шайби, но всичко това можеше да се окаже напразно, ако хокеистите на "Чикаго" се бяха възползвали от двете шайби на Брент Сийбрук и Бен Смит, които изпратиха мача в продължение, предаде БТА.

Брад Марчанд повтори постижението на Окпосо за Бостън, след като се разписа 54 секунди след началото на продължението срещу Нешвил. Никлас Шведберг извади 33 удара на своята врата, а Джаром Игинла и Джони Бойчук вкараха другите два гола при домакинската победа с 3:2.

Джеф Скинър наниза три шайби в полза на Каролина при победата с 4:3 над Вашингтон в друг мач от вечерта. Той вкара и победния гол в продължението, а неговият съотборник Антон Худобин спаси Ураганите с 38 извадени удара на своята врата.