Легендарният Аарън Роджърс остава в Грийн Бей Пакърс напук на слуховете от последните седмици, че отива в Денвър. Куотърбекът ще изиграе сезон №18 с екипа на единствения тим, за който е излизал на терена в Националната футболна лига.

38-годишният Роджърс е четирикратен MVP на редовния сезон в лигата по американски футбол, включително в последните две години.

Мистерия остава около договора на играча, като самият той отрече в социалните мрежи, че е преподписал за 4 години при стойност 200 милиона долара. Това съобщи дори сайтът на НФЛ, а такъв контракт го прави №1 в историята и по пари.

ПОВЕЧЕ ПО ДВЕТЕ МЕГАСДЕЛКИ В НФЛ И ВИДЕО НА РОДЖЪРС И УИЛСЪН>>>

"Нещата, които се пишат за договора ми, не са точно така. Просто съм щастлив, че ще играя за 18-а година в Пакърс", написа в социалните мрежи Аарън.

Странно е, защото източник е водещият репортер на лигата Йън Рапопорт, а публикацията е в официалната страница на лигата. Едва ли там би се появила непроверена информация.

А в нея ясно се казва: Пакърс и Роджърс се разбраха за нов 4-годишен контракт, който ще е на стойност 200 милиона долара, от които 153 милиона са гарантирани за футболиста. Тоест - тях получава независимо от статистики като брой играни мачове, победи, постижения и т.н.

Вместо да вземе него, Денвър Бронкос посегна към друга култова фигура от старата гвардия куотърбек-асове в НФЛ, пак притежател на шампионски пръстен и никога не напуснал единствения си отбор - досега.

Ръсел Уилсън, символът и лидер на Сиатъл, преминава в Денвър. 33-годишната звезда също е взимал титлата за MVP, наред с тази от Супербоул.