Звездата в американския футбол Антонио Браун отново има големи проблеми с полицията и правосъдието.

Свободният агент, който бе освободен в началото на сезона от Ню Инглънд Пейтриътс, прекара нощта в затвора във Форт Лодърдейл, Флорида. След това бе освободен под гаранция срещу внушителната сума от 110 000 долара.

Браун се предаде сам, след като бе обявен за издирване.

Причината е, че е нападнал и пребил шофьора на камиона от фирмата, която е наел да пренесе вещите му в новия дом в Калифорния. Именно там ще бъде съден, въпреки че се предаде на властите в другия край на Щатите.

Обвиненията са в непредизвикана агресия, нанасяне на побой, обир и нанасяне на щети на имущество. Странно, но футболистът е взел документите и парите от кабината, преди да напусне мястото, където е набил шофьора. После, естествено, ги е хвърлил.

Браун е една от големите енигми на американския футбол. От началото на декември досега 18 пъти полицията бе викана по сигнали на съседи при къщата му в Калифорния.

Замесен е в серия инциденти през годините, които попречиха на кариерата му. А тя мина и през страхотни изяви за Питсбърг, включително поява на Супербоул преди 10 г., загубен от Грийн Бей.

Но през това десетилетие Браун (31 г.) бе арестуван за какво ли не. Изхвърли покъщнина от прозореца си, като едва не удари двегодишно дете, което бе долу.

Два пъти е обвиняван в изнасилване, но бе оправдаван. Сега обаче изглежда, че ще полежи зад решетките.