Откакто приех да работя в ЦСКА София още през 2005 година освен с безупречното изпълнение на служебните си задължения се ангажирах напълно и с цялото си сърце в името на този велик клуб!

Станах един от Вас! Чувствам се армеец! И мога да ви уверя, че като отдаден на името и каузата му човек живях с него, проблемите и радостите му и във времето, в което бях далеч. Сега отново съм начело на отбора - нещо, в което никога не спрях да вярвам. Вече повече от един месец водя ЦСКА София с ясното съзнание, че в този специален клуб всички ще успеем, само ако сме заедно.

Ако сме едно цяло. И съм много щастлив, че ръката вече започна да се свива в юмрук! За този си повторен период в ЦСКА трябва да благодаря на собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, които осигуриха на мен, екипа ми и футболистите перфектни условия за подготовка. Те бяха насреща и относно всяко наше условие и желание, откакто се върнах в клуба.

Признателен съм и на феновете, чиято подкрепа ми е давала, а и ще ми дава сили за нови победи и паметни европейски мачове. Вече казах, че ни чака нещо голямо. Сигурен съм, че пак ще имаме "своя Ливърпул".

И може би пак на "своя Анфийлд" ще настане тишина. Важното е, че на "Армията" ще е шумно. Ще я огласят песните и радостта ви от играта и победите на ЦСКА. Вярвам в това, както и преди. Вярвайте ивВие, както и преди! Всички заедно в името на ЦСКА! Така беше, така ще бъде.