Испанският национал се присъедини към "сините" от Лондон през януари, като те заплатиха внушителните 50 милиона паунда за играча. Торес обаче разочарова напълно с изявите си през втората част на кампанията, като отбеляза едно единствено попадение със синята фланелка.

"За мен миналият сезон беше най-лошият, откакто пристигнах в Англия. Травмата, която получих в края на Световното първенство, попречи на представянето ми и направи нещата по-сложни, отколкото във всеки един момент от моята кариера. Предпочитам да забравя какво се е случило. Не съжалявам, че подписах с Челси", заяви испанецът.

Нападателят също така остава уверен, че ще успее да се сработи с Дидие Дрогба и да направи така, че всеки да се съобразява с Челси през следващия сезон.

"Нямам проблеми с Дрогба. Той е страхотен футболист и е възможно нашето съперничество да е положително за Челси. Виждам много голове за в бъдеще и това ще ни донесе значителен успех. Манчестър Юнайтед е шампион, но аз настоявам, че ние сме основният фаворит да вземем титлата. Единственото нещо, което желая сега, са победи с Челси", каза още Торес, цитиран от Novsport.