"Тази тема много ме притеснява. За момента този въпрос не е решен. Ние имаме неизплатени суми от миналия сезон, които си търсим. Вече многократно заявихме, че си искаме парите. Тези пари ни бяха удържани несправедливо, за неща, които Левски не е нарушил. За момента ситуацията е меко казано драматична.

По закон мачовете трябва да се предават, а БФС държи правата. Насреща обаче няма нищо, а ние имаме договорни отношения с наши рекламодатели, които искат техните пана да бъдат сложени на стадиона и да се виждат по време на телевизионните предавания. Доколкото знам на 28-ми ще има Изпълком. Крайно време е този проблем да бъде решен”, коментира пред Гонг Константин Баждеков.

"Продължавам да съм оптимист, че държавата ще помогне за стадионите. Ние още през май месец дадохме проект. Имаме волята да направим за година и половина нов стадион за Левски, стига разбира се, нещата да се получат", допълни Баждеков.

Той благодари на феновете на Левски, които помогнаха през последните дни за поставянето на седалките в Сектор Б.

"Благодаря на феновете за помощта. Сега се надявам да пазят това, което беше направено. Ние приехме предложения от тях проект за вида на сектора. Радвам се за нашето партньорство. Надявам се да ги зарадваме с успехи през новия сезон. Надявам се още в четвъртък да играем добре и да постигнем добър резултат", отбеляза финансовият директор на "сините".