Милен Радуканов ще разчита на своя асистент да стабилизира халфовата линия на жълто-черните. Завръщането на Светльо Петров на терена обаче почти по всяка вероятност ще бъде само за мачовете до края на есенния полусезон.

Играещият помощник на Ботев ще бъде картотекиран в БФС във вторник. В същото време стана ясно, че двубоят за купата ще пропусне Атанас Курдов. Нападателят на жълто-черните се оплаква от болки в коляното, заради които пропусна днешната тренировка.

Почти сигурно почивка в сряда ще получи и ветеранът Александър Александров. Кривият ще бъда съхранен за решаващия мач от последния есенен кръг, в който Ботев гостува на в Любимец.

Ръководството на жълто-черните организира екскурзия за привържениците на отбора за двубоя с Любимец. Цената е 5 лева, като в нея са включени пътните и билет за мача, информира Гонг.

Записвания се приемат в магазина на стадион Христо Ботев, от понеделник до четвъртък включително. На полувремето на двубоя срещу Ботев Враца ветераните на пловдивчани ще получат шампионската си купа от републиканското първенство, която извоюваха миналата седмица.