Печелещият завидна популярност на българския пазар Bet way предвижда изключително оспорвано световно първенство в Катар в края на годината.

Както е известно, за първи път шампионатът на планетата няма да се проведе през лятото, а по време на сезона, а това, както и екзотичната дестинация, сякаш прави предвижданията още по-трудно.

Разбира се, сред фаворитите няма неочаквани имена, но шансовете на всеки един от тях да се окичи със златните медали в Доха изглеждат съвсем реални.

Според Betway с днешна дата най-вероятният победител е най-успешният тим в историята на световните първенства - Бразилия. Селесао има във витрината си пет титли (1958, 1962, 1970, 1994 и 2002 година), както и два загубени финала - през 1950-а и през 1998 година.

Коефициентът за шести триумф на бразилците е доста примамлив - 6.50, но все пак не бива да се забравя, че наследниците на Пеле и Гаринча не са печелили купата вече две десетилетия.

Със 7.50 са оценени шансовете на настощия шампион - Франция. "Петлите" пък са един от най-успешните отбори в най-новата футболна история. Те спечелиха двете си титли (1998 и 2018 година), а освен това играха на финал през 2006-а през последния четвърт век.

Базираният в Лондон Betway, който в последните години се превърна в един от най-щедрите спонсори както на футболни отбори, така и на клубове в други видове спорт и редица престижни надпревари, по никакъв начин не изключва възможността титлата в Катар да бъде спечелена от другите европейски грандове - Англия, Испания, Германия, та дори и от страдащия в последните шампионати състав на Аржентина.

Шансовете на предвожданите от амбициозния Гарет Саутгейт англичани са оценени с 8.50. Островитяните имат на своята сметка една-единствена титла, спечелена на родна земя през 1966 година, но е трудно да се отрече, че напоследък се представя доста силно.

Коефициентът за успех на Испания - отбор, който спечели трофея през 2010 година, също е 8.50, а този за триумф на Германия - 10.00.

Аржентина на Лео Меси се нарежда съвсем близо до своебразната петорка с фаворити на Betway с коефициент 11.00, а зад тях се Белгия - с 15.00, както и Италия и Нидерландия - с по 17.00.

Betway Компанията предлага на уеб сайта за България повече от изкушаващи бонус-оферти, с които бихте могли да направите гледането на световното първенство още по-вълнуващо.


Материалът е предоставен от Betway