Фенове на ЦСКА написаха ясно послание на стените на стадион "Българска армия", точно до съблекалните на футболистите на отбора-домакин.

То гласи: "Срам и позор", като се е появило вероятно в часовете след капитулацията на тима в Разград, където бе победен само с 0:3 и напълно надигран от Лудогорец.

Яростта на феновете се отключи още след конфузното отпадане от румънския Сепси с общ резултат 0:6, а след 1:1 със Славия миналия уикенд, някои от тях поискаха сметка на футболистите за представянето.

Но основният гняв е срещу ръководството, защото за поредна година ЦСКА проспа периода за селекция и подготовка, влезе неподготвен в сезона и "ще поправя нещата в движение".

Включително с мистериозната смяна на Саша Илич още след първите три двубоя за сезона, с нежелания на "Армията" от привържениците Нестор ел Маестро.

Освен надписа, нанесени са и щети на терена, като според БТА са счупени вратите на игрището. Ясен сигнал, че търпението на феновете се изчерпва.

След мача в Разград пък лидерът на агитката от сектор "Г" Иван Велчев написа в социалните мрежи:

"Неадекватен ЦСКА..."

А малко по-късно под снимка на Ел Маестро добави: "За съжаление, ето това недоразумение е треньор на ЦСКА. Назначен е от едни още по-големи недоразумения!"

Така вече ясно се очертава конфликт между публика и ръководство, който далеч не е първи.

Преди година по това време сектор "Г" бе празен, като ултрасите от трибуната бойкотираха мачовете на отбора след изгубения безславно (и с подобна капитулация като тази в неделя вечер) финал за Купата на България от Левски с 0:1.