Феновете на ЦСКА атакуваха изключително активно създадената в социалните мрежи дискусия, отворена за въпроси към Гриша Ганчев.

Собственикът ще отговор в записано интервю, което ще се излъчи в каналите на клуба пак там и в YouTube, а питанията ще продължат до понеделник. Само за първото денонощие въпросите са над 1000, коментарите - още няколкостотин.

Разбира се, много от тях се повтарят, но има и откровени критики и укори към начина, по който се ръководи ЦСКА.

Ето някои избрани въпроси, зададени от феновете към собственика:

"Защо в клуба липсва прозрачност, ясна организационна структура и стратегия за развитие? Според Вас честата смяна на треньори би ли донесла успехи? Кога ще се затвори пропастта между старши треньор и ръководните фактори?"

---

"Защо се гласува редовно доверие на изключително слабо представящи се футболисти (номер 30 например - Яник Вилдсхут, б.р.), а младите и българските привлечени играчи търкат пейката? Какво налага неизвестните чужденци пред трансферираните българи и младежи от школата?"

---

1. Защо не се привличат играчи от българското първенство?

2. Кой прави трансферната политика в ЦСКА?

3. Защо в отбора на ЦСКА играят 9 чужденци и само двама българи?

4. Кога ще имаме треньор, който ще остане повече от един сезон?

4. Има ли ЦСКА ясен спортно-технически-бизнес план, който да е направен поне за следващите 5 г.?

5. Колко пари е инвестирала фамилия Ганчеви в ЦСКА, и колко пари сте спечелили за периода в който сте собственик на ЦСКА?

6. Кога ЦСКА ще стане шампион?

---

"Ще има ли ЦСКА нормален маркетингов отдел и нормален магазин, откъдето феновете да могат да купуват оригинални стоки, без да се налага да чакат с месеци?"

И тъй нататък...