Треньорът на "Левски" Георги Тодоров изрази мнение, че е нормално футболистите на Берое да превъзхождат неговите играчи. "Сините" отстъпиха на старозагорци с 0:2, губейки трети пореден мач за първенство у дома от този съперник и не можаха да стартират успешно новия сезон 2020/2021.

"Берое са по-обигран отбор и е нормално да ни превъзхождат. За първи път играем в тази формация в защита, в средата нещата не ми харесват. През първото полувреме нямахме почти никакви идеи в нападение. През второто полувреме опитахме да променим нещата. Това е моментното състояние", обясни Тодоров.

Опитният наставник сподели, че няма как нещата да се променят и че се надява на нов футболист в средата на терена. Тодоров сподели, че клубният доктор го е уверил, че Симеон Славчев е готов за игра, но след само 20 минути е било видно, че това не е така. Халфът си отбеляза автогол и бе сменен на полувремето.

"Силно се надявам Борислав Цонев да пристигне. Знам, че с брат му имат желание да се върнат, но ще видим развитието. Знаете, че съм привърженик на младите, но само с млади не може да стане. Не смятам, че Найденов и Юруков са млади. Найденов започна първото полувреме изключително притеснен, което според мен не е нормално. Вината си е в тях", отчете той.

 "Положението в клуба го знаем само няколко души, които сме всеки ден тук. Наистина не е много леко", каза още Тодоров и прикани феновете да подкрепят активно отбора със зкаупоуване на абонаментни карти и екипи.

Бившият нападател обобщи, че "Левски" трябва да продава футболисти, за да може да съществува и за финал благодари на всички служители на клуба.