Треньорът на Левски Петър Хубчев анализира пред камерата на Диема спорт реванша с Ружомберок. И отново бе критичен и взискателен към представянето на своя отбор, въпреки че той победи.

"Класирахме се, това беше целта - каза наставникът на "сините". - Имахме късмет още с първата възможност да вкараме и това успокои нещата. Подходихме тактически малко по-различно, защото не беше мач за точки.

В играта много какво да се желае. Видях концентрация в отбора, но видях и умора, защото едни и същи хора изнесоха тези първи три мача.

Не сме близо до това, което искам да представляваме. Искам да държим повече топката, да сме по-компактни и да контролираме играта.

Не ме интересуват трите победи дотук, идва следващ мач, дано ми повярват играчите и феновете. Статистиката не си я водя, други приказки се говориха след края на подготовката, но аз виждах работата на момчетата. И бях спокоен.

Мариани е малка частица, но имам забележки към него днес. Важен човек е за нас, но в никакъв случай не е човек, около когото ще градим отбор. Държа на колектива, на отбора, не на единиците.

Дени Алар е толкова назад в подготовката, че не можете да си представите... Друго младо момче, и то българско - Здравко Димитров, не успя да вкара два пъти гол от чисти позиции. Трябва много да се работи с него.

Няма лесни мачове за Левски. Идва такъв и във Велико Търново с Етър за първенството."