Жозе Моуриньо и Франк Лампард влязоха в индиректен словесен спор заради представянето на "сините" на "Олд Трафорд" - загуба с 0:4.

Лондончани претърпяха тежко поражение, след като Лампард реши да заложи на младите играчи Мейсън Маунт и Тами Ейбрахам като титуляри.

Жозе, който бе анализатор на Sky Sports, смята, че те не са се представили убедително и това е било грешно решение.

"Челси можеше да играе по по-познат начин. Имаше Канте, Алонсо и Жиру на пейката. Дори и това да не е най силният Манчестър Юнайтед, когато дойдеш на "Олд Трафорд", трябва да го уплашиш.

Повече опит щеше да помогне на отбора. Гледаш представянето на Маунт, Ейбрахам, Кристенсен и за мач като този се нуждаеш от нещо повече", отсече португалецът.

Лампард, който бе запитан за думите на бившия наставник на Челси и Юнайтед, се ядоса:

"Не му е харесало как играе Мейсън Маунт? Наистина ли каза Мейсън Маунт - попита шокиран Лампс - Не съм длъжен да се съобразявам с ничие мнение, но е ясно, че имам състав, в който вярвам".

Лампард смята, че представянето на Маунт е било много добро и наистина младокът бе най-активният играч на Челси през първото полувреме.

Той обаче не ме единственият играч, който получи критика от Моуриньо. Последният насочи мерника си и към Люк Шоу от домакините, с когото изобщо не се разбираха докато бе на "Олд Трафорд".

"Хари Магуайър трябваше да покрива зоната на Шоу през цялото време. Ще трябва бързо да се научи, че ще му се налага често да го прави", смята Жозе.