По-малко от час след старта на свободната продажба на билетите за мача между Левски и Хамрун, броят на останалите пропуски вече е лимитиран.

Пълен "Георги Аспарухов" ще посрещне двата тима в четвъртък, когато от 21 часа те ще се изправят в мач реванш от третия кръг на Лигата на конференциите.

В първия мач Левски победи драматично с 1:0 след гол в последната секунда, а "сините" фенове очакват задачата да бъде завършена с нова победа над малтийците на "Герена".

В продължение на седмица Левски продаваше билети само на притежателите на сезонни абонаментни карти, които са около 5 хиляди. От днес останалите пропуски бяха пуснати както онлайн, така и на касите на "Герена", като от онлайн билетите останаха няколко десетки бройки само за по-малко от час.

Билети има на касите пред стадиона, където се извиват дълги опашки и съвсем скоро и там пропуските ще бъдат изчерпани.

Подобна бе и ситуацията преди мача с ПАОК, когато феновете на Левски изкупиха "Георги Аспарухов" за минути, но тогава подобно нещо бе очаквано предвид факта, че бе първи мач за сезона, а и съперникът бе много по-сериозен.

"Синя еуфория" обаче има и преди мача с малтийския Хамрун, като със сигурност мач пред подобни пълни трибуни ще е изцяло ново изживяване за играчите на гостите.

В четвъртък на "Георги Аспарухов" ще има повече хора в сравнение с мача с ПАОК, защото тогава половината сектор "В" бе затворен заради наказание. Сега всички налични места в трите сектора с фенове на Левски бяха пуснати в продажба, като също така се очаква и скромна малтийска агитка в сектора за гости.

В предишния кръг, когато Хамрун гостуваше на босненския Вележ, в Сараево се изсипаха около 200 малтийци, като няма да е изненада, ако видим и подобна бройка сега, защото все пак София е далеч по-лесна за достигане дестинация от босненската столица.