Лудогорец отпътува за Загреб, където утре от 21 часа наше време ще гостува на хърватския първенец Динамо.

Разградчани загубиха първата среща с 1:2, макар да изиграха доста силен мач и със сигурност да не заслужаваха този краен резултат.

Именно представяне като от миналата седмица поиска да види техническият директор на тима Козмин Моци, който сподели очакванията си от летището.

"Трябва да играем умно, за да спечелим. Ако момчетата изиграят същия мач като в Разград, вярвам, че ще се класираме. Те ни победиха в първия мач, което означава, че са по-добрият отбор. Не очаквам нищо повече от нашите момчета, а да покажат играта от първия мач в Разград.

Изпуснахме много голове в първия мач и затова казвам, че отборът трябва да играе по същия начин, защото малшансът, който имахме, няма да продължи дълго".

Спас Делев също очаква отборът му утре да победи, макар да изрази съжаление от продажбата на опитни и класни играчи на Алекс Сантана и Пиерос Сотириу.

"Отиваме с амбиция да победим и да продължим напред. Надявам се и късметът този път да е на наша страна. Имахме доста положения в първия мач, но не успяхме да вкараме, а те отбелязаха два гола с два удара. Малшансът бе с нас, дано утре не е така.

Свежи сме, с изчистени глави и излизаме да спечелим. Загуба е, че ни напуснаха добри футболисти като Алекс Сантана и Сотириу, но пък имаме други, които могат да ги заместят", заяви Делев.

В същото време стана ясно, че разградчани преговарят с бразилския халф Пепе, който може да подсили отбора в следващите дни.

24-годишният играч се състезава в елитния Куяба, като се очаква Лудогорец да плати сериозна сума за неговите права.