Новият вратар на Левски - Николай Михайлов, коментира трансфера си при "сините", заявявайки, че ще му трябват около 3 седмици да влезе в оптимална форма.

Той си пожела Левски да мачка всичко наред през следващата година, но и призова да не се обвиняват само вратарите в отбора:

Чувствам се винаги много добре тук. Искам да благодаря на господин Русев и цялото ръководство. Коментираше се моето завръщане и на няколко пъти не успяхме да се разберем. На третия път успяхме.

Нямам търпение да започна да тренирам с отбора и да влизам бързо във форма. Да помогна с опита, който натрупах през последните 12 години. Всичко в Левски е както е било, но липсват купите и отличията. Надявам се да стиковаме добре нещата и от новия полусезон да сме близо до челното място. Приляга ни до последно да се борим за шампионската титла.

В момента има леки затруднения, но мисля, че нещата ще тръгнат нагоре. Не мога да коментирам вратарската ситуация. Не може само вратарите да се винят, че са направили грешки. Видяхте и вчера, че се допуснаха много грешки в дефанзивен план.

Ще помогна с каквото мога, а след Нова година ръководството ще реши какво да се прави. Конкуренцията е здравословна. Познавам някои от чужденците, играл съм с Кабрал. Познавам Горанов, а с Костов се видях в лагера на националния отбор. Трябва малко повече себераздаване, стимул, борба и да се посъбудят. Резултатите ще дойдат неминуемо.

Имам три седмици да вляза в перфектна спортна форма. Имам индивидуални тренировки и ще видим мач за мач как се чувствам. За националния отбор може да се говори догодина. Винаги съм бил да нося националната фланелка и ако треньорът прецени, ще се отзова.

Важното е да вляза във форма и сезонът да завърши максимално добре за Левски. Да не се губят точки срещу по-непретенцзиозните отбори. И вече от новия сезон да сме много яки, много мощни и както се казва да се мачка всичко наред.