ЦСКА се противопостави в голяма част от мача срещу Рома, но "червените" изпуснаха инициативата във възлови моменти и това доведе до поражението с 1:5 в мач от Лигата на конференциите, заяви треньорът на отбора Стойчо Младенов.

"Изключителен треньор, изключителен отбор притежават Рома. Аз и преди мача казах, че Рома е в топ 10 на турнира. Знаем срещу кого излизаме.

В голяма част от мача се противопоставихме, но във възлови моменти изпуснахме инициативата и им дадохме възможност да вкарат два гола, които им дадоха предимство и увереност. Когато останахме с човек по-малко, вече нямахме шанс", каза Младенов от терена на "Олимпико".

"Направихме всичко възможно. В много моменти бяхме равностойни и опитахме да вкараме гол. Стигнахме до един на Кери, но Моуриньо увеличи мощта им в офанзивен план, а след червения картон ситуацията стана още по-тежка

Резултатът е тежък. Мисля, че той е нереален, същите думи ми каза и Моуриньо, 100 милиона евро са похарчени за състезатели в Рома, парите не играят на терена обаче. Опитахме да го покажем, но не се получи нищо. Нека първо да се приберем в България, да видим кои сме здрави, кои сме болни. Оттук-нататък мислим за вътрешния шампионат"".