Мажоритарният акционер на Левски Наско Сираков благодари на досегашния наставник на тима Георги Тодоров за работата му и обяви, че води разговор с неговия наследник.

Сираков отказа да уточни за кого става дума, но най-вероятно това е Славиша Стоянович, който ще поеме клуба отново.

"Доста пъти през годините ми се е налагало да говоря на тема промени в треньорския щаб на Левски. Искам първо да кажа, че се съобразявам и разбирам поведението и мисленето на Георги Тодоров. Искам категорично да му благодаря, защото много бързо се забравят нещата в България, но понякога трябва да се припомнят.

Той дойде в изключително тежък момент и се отзова без никакви условия. Само с мисълта да помогне на любимия си клуб и на мен лично. 16 човека напуснаха този отбор в последните четири месеца. Това е абсолютно новосформиран отбор с повече млади играчи. Всички, които са отдавна във футбола, разбират, че е нормално да има лакатушене в представянето.

На Гошо му дойде прекалено нанагорно на базата на това колко държи и колко обича Левски. Той ще остане на работа в клуба и ще бъде близо до отбора. Това е човек, на който имам безгранично доверие. Благодаря му за това, което свърши и заради това, на което го подложихме. В мача в Разград отборът ще бъде воден от помощниците, а другата седмица Левски ще има нов треньор.

Няма смисъл да ме питате кой ще е треньорът. Водил съм разговори и имаме разбиране и съгласие, но няма някои дребни детайли за уточняване. Надявам се или другия вторник или сряда новият треньор да води тренировката на отбора", обясни Сираков.

Левски гостува на Лудогорец в неделя, като "сините" са в серия от четири мача от първенството без победа, три от тях бяха загуби.