Нападателят на Милан Златан Ибрахимович направи шокиращо разкритие.

Той използва социалните мрежи, за да признае, че половин година е играл футбол със скъсана кръстна връзка в коляното.

Ибра стиснал зъби, за да помогне на "росонерите" да завоюват титлата. След като това стана, шведът най-накрая се оперира тази сутрин и ще е аут за следващите 7-8 месеца.

"През последните шест месеца играх без кръстна връзка в лявото ми коляно. Подуто коляно за 6 месеца. Успях да тренирам с отбора едва 10 пъти през последните 6 месеца. Получих над 20 инжекции за 6 месеца. Изпразвах си коляното веднъж седмично в продължение на 6 месеца. Всеки ден обезболяващи за 6 месеца. Едва спах в продължение на 6 месеца заради болката.

Никога не съм страдал толкова много на терена и извън него. Превърнах нещо невъзможно във възможно. В мислите ми имах само една цел: да направя съотборниците и треньора ми шампиони на Италия, защото им го обещах. Днес имам нова кръстна връзка и пореден трофей", написа Ибрахимович.

Веднага след като бе съобщена информацията за операцията, италианските медии повдигнаха въпроса за бъдещето на голаджията.

Договорът му с Милан изтича в края на юни и не е ясно дали ще бъде подновен. Възможно е самият Ибрахимович да обяви края на кариерата си.