Дойде ли краят на футболната кариера на великия Златан Ибрахимович? Този въпрос си задават всички, след като от Милан обявиха шокираща новина.

40-годишният шведски таран ще е извън терените в следващите 7-8 месеца, след като се е подложил днес на операция на лявото коляно в болница в Лион.

"Росонерите" допълват, че става дума за артроскопия, която е била планирана от известно време. Операцията е била необходима за реконструкция на предна кръстна връзка и заради проблем с менискуса.

Ибра пропусна голям брой мачове на Милан през приключилия току-що сезон 2021/22 заради контузии. Договорът му с "росонерите" изтича на 30 юни тази година, като не е ясно дали ще бъде продължен след новината за операцията.

През този сезон Ибра отбеляза 8 гола и направи 3 асистенции в 23 мача в Серия "А". Той изигра и 4 срещи в Шампионската лига, в които не се отличи с попадение или завършващ пас.

Само преди няколко дни шведът се превърна във водеща фигура по време на празненствата за шампионската титла, като се появи с пура и шампанско, за да получи златния си медал.