Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе много доволен от себераздаването на своите футболисти при страхотната победа с 3:0 над Виктория (Пилзен), която класира отбора в групите на Лигата на конференциите.

"Момчетата се раздадоха на 100% и показаха този армейски дух и характер на победител. Те го показаха във всичките 120 минути. Благодаря им за себераздаването. Искам така да бъде всеки мач. Това, което бяхме запланували, се изпълни на 120 процента.

Притеснението беше, че нямаме дълбочина в състава. Принуди се Ахмедов да играе като крило. При червения картон минахме на 4-4-1. Не трябваше да играем само в атака, защото имахме много минути пред нас.

След втория гол 12-ият играч помогна на отбора. Най-добрият играч беше 12-ият. Виктория е изключително балансиран отбор и във всеки момент може да освежи играта си. Всички състезатели показаха голямо мъжество.

Армейският дух отново се завърна в ЦСКА. Оттук нататък ще се наслаждаваме. Неведнъж казах, че имам цели две години да надграждам. Има новини около Антов, но не съм аз човекът, който трябва да ви каже. Има си ръководство", каза Младенов.