Сирийският национал Мохамед Осман ще играе едно полувреме за ЦСКА в контролата срещу полския Стал Миелец, която е днес от 15 часа.

От една седмица атакуващият халф е на проби при "червените", като в зависимост от представянето му ще се реши дали да му бъде предложен договор.

Почти цялата кариера на Мохамед е минала в Нидерландия. Като 14-годишен юноша той започва да играе във Витес, а след това е част от Телстар и Хераклес. Имама и един сезон в катарския Ал Хараитият. За последно бе част от Спарта Ротердам

Мохамед има три мача за юношите до 16 години на Нидерландия, но през 2018-а избра да играе за родната Сирия, за която има 19 двубоя и един гол.

Най-големият му успех е спечелената купа на Нидерландия с "Витес" през 2017-а.

Наставникът Стойчо Младенов няма да води лично днешния двубой, тъй като в момента е под лекарско наблюдение заради здравословно неразположение и проява на симптоми на вирусна инфекция. Въпреки това старши треньорът контролира целия тренировъчен процес, но и съвестно спазва указанията на медиците, както и превантивните мерки за безопасност. Когато се възстанови напълно, той ще заеме обичайното си място на скамейката.